Petak, 3 svibnja, 2024

Šef diplomacije Danske pozvao na stabilizaciju BiH. I sve to u razgovoru s gospođom koja zna tko je izdao BH putovnicu Bin Ladenu…

Must Read

“Rat se vratio u Europu i to u razmjerima koje nitko nije mogao zamisliti. Važno je da budemo jedinstveni mi koji se zalažemo za slobodu”, kazao je Kofod novinarima nakon sastanka s ministricom vanjskih poslova BiH Biserom Turković.

Kazao je kako je najbolji način da se rat što prije okonča nastaviti pomagati Ukrajini i jačati njenu obranu a neprihvatljivim je ocijenio prijetnje Rusije BiH ukoliko bi ta zemlja postala članicom NATO-a.

Poručio je kako je nužno podržati BiH da bi ona funkcionirala kao istinski demokratska država.

Šefica bosanskohercegovačke diplomacije kazala je kako su na dnevnom redu bili i predstojeći izbori u BiH koje je Središnje povjerenstvo raspisalo za 2. listopada.

Prema njenim tvrdnjama suglasili su se da se izbori moraju provesti sukladno važećem zakonu kao i da bi njihovo onemogućavanje predstavljalo kršenje Daytonskog sporazuma.

“Naši susjedi ne bi trebali odlučivati o izborima koji se zbivaju u drugoj zemlji kao što ni mi nemamo pravo miješati se u interne stvari drugih zemalja”, kazala je Turković neizravno komentirajući prigovore iz Hrvatske na zakonitost raspisivanja izbora s postojećim zakonom.

- Advertisement -

28 COMMENTS

  1. Što ne spomeneš svoju hrvatsku putovnicu koji se uzela ,kravetino.
    Što ne spomeneš erdogena i njegovo miješanje .Kao ministrica trebala bi predstavljati sva tri naroda u BIH ,ti samo predstavljaš muslimane .

  2. Kakve Bosna ima veze sa Bin Laden,Bin Laden nikad nije posjedovao BiH pasos,kao i ona ghlupost sto je plasirana kako su neki tamo mudzosi ucestvovali sa BiH pasosima u rusenju tornjeva u NY.Obicna propaganda niskog inteviziteta koja je provaljena davnih dana jos,sa tim se pokusalo narusiti prijateljstvo Amerike i Bosnjaka.Pa tu da ima makar 2 posto istine Amerika bi ostro reagovala isto tako jos davni dana.

    UZPstase i Genocidlije,niko vas vise za ozbiljno ne uzima,svi vas zapisavaju sa svi strana od Amerike,Engleske,Njemacke,i 90% zemalja EU.Mozete samo kako je jednom jedan”otac nacije” zapisao,da laze te da bi prikrili svoju bedu” i to je to.

    • Kako nema bin laden i njegovi mudžahedini su ratovali po bosni .Šta se praviš glup ,ko eto ne znaš za to.
      Pa đeferović ih je šetao po zenici .Imaju slike i dokazi .
      Pa i one vaše nene što piju kahvu po stepenicama to znaju.

      • Ne vjeruju oni dokazima, vjeruju samo šta im babo kaže!
        A babo uvijek laže!
        Al ne kuže oni.

        Nepismeno je to, ne znaju čitat!

      • Pa i opet kakve veze to ima sa Bin Ladenom i rusenje tornjeva u NY.U to vrijeme dok je stotinjak mudzosa bilo u BiH ista ta Amerika ih je financirala i bili su Americki igraci.Vise je deset puta bilo Ruski dobrovoljaca po BiH i tako dalje.Jalovi su ti pokusaji da se komprimituje BiH i Bosnjaci,to je sve pisi propalo unaprijed ili sto bi se u narodu reklo “dzaba ste krecili”.

        • Ništa mi nismo džaba krečili ,čim se ti javljaš znači istina je .
          Uskoro ćeš vidjeti ,mogo bi se neugodno iznenaditi

  3. Shvatili su u EU i ostatku svijeta da je BIH država Bošnjačkog naroda,da su glavni problem ove države kršćani pravoslavci i katolici,da ovaj problem može biti riješen svođenjem kršćana na manjinu i statističku grešku,tako i djeluju.Kršćanima u BIH,pravoslavcima i katolicima ostaje samo da shvate da žive u Bošnjačkoj državi BIH i da su u njoj manjina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -