Srijeda, 8 svibnja, 2024

Glumac skočio s mosta na Adi, ostavio oproštajno pismo

Must Read

Glumac Bojan Lazarov počinio je samoubojstvo skokom sa Mosta na Adi na zemljanu površinu. Na mostu je zatečeno vozilo „Opel astra“, u kojem je nađeno i oproštajno pismo.

Lazarov je rođen je 1972. godine, a u subotu nas je zauvijek tragično napustio. Tužnu vijest o njegovoj smrti objavila je na Instagramu glumica Jelena Đokić, koja se oprostila od njega, piše Nova.rs.

Ovaj glumac mnogima je poznat po ulogama u “Klopci”, “Beogradskom fantomu”, “Mirisu kiše na Balkanu”, “Istini i lažima”, “Tajnama vinove loze”, “Crvenom mesecu”, “Vikendu sa ćaletom”.

Lazarov, koji je iza sebe ostavio na desetine uloga u kazalištu i na filmu, diplomirao je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, u klasi profesora Bore Draškovića.

Od 1996. godine igrao je u kazalištu, na filmu u televiziji. Bio je stalni član Malog kazališta „Duško Radović“, a takođe je bio u ansamblu Narodnog kazališta u Somboru./HMS/

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija će izaći jača, rekao je Vladimir Putin nakon polaganja prisege kao predsjednik

Usred aktualnog sukoba Rusije i Ukrajine, ruski predsjednik Vladimir Putin izrazio je uvjerenje u dostojanstveno prevladavanje sadašnjeg izazovnog razdoblja i snažniju...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -