Petak, 3 svibnja, 2024

NI ALIJU NIJE MOGLA UHVATITI Carla Del Ponte želi Putina iza rešetaka: “Izdajte nalog za uhićenje”

Must Read

“Putin je ratni zločinac”, rekla je Del Ponte, koja je istraživala ratne zločine u Ruandi i bivšoj Jugoslaviji, u intervjuu za Le Temps.

Del Ponte, koja je također godinama služila u komisiji UN-a koja istražuje kršenje prava u sirijskom ratu, naglasila je da je izdavanje naloga za uhićenje signaliziralo da je “istražni rad obavljen”.

“To je jedini instrument koji postoji koji omogućuje uhićenje počinitelja ratnog zločina i njihovo privođenje pred MKS”, rekla je za Le Temps.

Del Ponte je priznala da nalog za uhićenje ne znači nužno da će Putin biti priveden.

“Ako ostane u Rusiji , to nikada ne bi bio slučaj. Ali za njega bi bilo nemoguće napustiti svoju zemlju, a to bi bio snažan signal da ima mnogo država protiv sebe.”

- Advertisement -

16 COMMENTS

  1. Zar ova nije umrla ??? Nije se javljala kad su amerikanci uvodili demokratiju u odredjene zemlje pa sam mislio da je drtina krepala.

  2. Pljunuo bi ovoj ruznoj babetini u zvaletine.Na crtama lica ove nakaze zraci:ljubav,dobrota,pravda.Kolcem bi je dva tri puta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -