Srijeda, 23 listopada, 2024

TUĐE MIJENJAMO, SVOJE NE DAMO: Okuplja se grupacija u Bundestagu koja želi preurediti BIH. Kako? Poput Njemačke – u zajednicu saveznih država? Ne. Oni bi republiku za Abu Mealija…

Vrlo

U Bundestagu će se u srijedu, 6. travnja 2022. godine održati dogovorena rasprava o 30. godišnjici početka rata u Bosni i Hercegovini, potvrđeno je i na službenoj stranici njemačkog parlamenta.

Naravno da tamo neće biti niti riječi o odgovornosti Alije Izetbegovića za početak rata u BiH.

Nejmačka javnost neće i  ne smije znati da su Srbi i Hrvati prihvatili Cutilierov plan koji je bio uvjet međunarodnog priznanja referenduma o nezavisnosti i da je potom Alija Izetbegović odbio taj plan.

Što znači da bi svijet trebao zabraniti Sarajevu da slavi 1. ožujka kao dan nezavisnosti. Jer je upravo SDA Sarajevo, otpisalo Lisabonski mir, uvjet međunarodnog priznanja referenduma te je potom prema nagovoru US ambadadora Zimmermana odvelo BIH u rat.

Druga važna stvar koju nećemo moći čuti u Bundestagu jesu podaci o datumima prvih zločina.

Naime malo tko u Bundestagu zna za zločine SDA u ratu prije BH rata – o onima kje je počinila Handžar divizija pod kontrolom Izetbegovića i Džaferovića još 1992 u Sisku. Daleko prije sukoba u BIH. I to naravno nad Srbima. To su ujedno najmnogoljudniji zločini nad Srbima u ratu u Hrvatskoj. Nad srpskim zarobljenicima. I činili su ih Bošnjaci i Albanci, te prema svjedočenju Ekrema Mandala, šefa Handžar divizije u RH , mudžahedini iz Sandžaka i mnogih drugih arapskih zemalja.

A Sijekovac  je Ahmetu tek nepoznanica. Zločin HOS-ovih Bošnjaka i Hrvata nad Srbima u Posavini, pri čemu je ubijeno mnoštvo djece nešto je o čemu on vjerojatno nikada nije niti čuo. A kamo li se raspitao za datum počinjenja.

Poslanici žele raspravljati oko 70 minuta kaže se u priopštenju.

 Rat u Bosni i Hercegovini počeo je 6. travnja 1992. opsadom glavnog grada Sarajeva, kažu, a završio je u studenom 1995. potpisivanjem Daytonskog sporazuma. Više od dva milijuna ljudi protjerano je iz svojih domova, a oko 100.000 ih je izgubilo život – stoji u objavi Bundestaga. 

No ne stoji npr da je  jedan okrutni ABIH logor, logor s najdužim stažom u BIH koji je otvoren 1992 a zatvoren 1996 bio logor Silos Armije BIH, pored Sarajeva.

I da je među dva milijuna ljudi postotno najviše nastradao hrvatski narod. Koji je rat završio kao prepolovljen. Ne mjesto najveće žrtve pripada uvijek istima po svakom statističkom pokazatelju pa tako i po stupnju protjeranosti. Iako su nakon ovog rata, prema stupnju izbjeglih i raseljenih najviše nastradali Hrvati.

Isto tako kada govore o broju poginulih 100.000 mrtvih se pripisuje bošnjačkoj strani.

No činjenica je da 40.000 mrtvih predstavljaju Srbi i Hrvati. Što znači da broj žrtava itekako demantira rad Haaškog suda kao objektivnog.

Kada se tome svemu doda pakost i animalni načini pojedinih ubojstava, jasno je da ne možemo govoriti o tome da u BIH postoji jedna vojska koja je vojska žrtva.

Jer vojska žrtva ne čini obredna klanja cijelog katoličkog sela koje te primilo i ugostilo, ne siluje majke pred kćerkama (kao što to ovih dana navodno čine Kadirove snage u Ukrajini) i ne ubija djecu na vrtuljcima.

Raspravu o BiH inicirao je Adis Ahmetović, poslanik Socijaldemokratske partije Njemačke i specijalni parlamentarni izaslanik za zapadni Balkan.

U izjavi za politicki.ba Ahmetović je kazao da je “važan i podjednako neophodan znak činjenica da se njemački Bundestag na 30. godišnjicu početka rata u Bosni i Hercegovini bavi aktualnom situacijom na zapadnom Balkanu”.

Stabilnost i budućnost Europe mogu se osigurati samo jakom, demokratskom jugoistočnom Europom. U vrijeme kada Rusija, zajedno s dijelovima političke elite u Bosni i Hercegovini, također pokušava potkopati Daytonski mirovni sporazum na ovim prostorima, posebno mi u Njemačkoj moramo ispuniti svoju odgovornost i spriječiti dalje pokušaje destabilizacije – rekao je Ahmetović za politicki.ba.

Ovo je možda najjači dio cijele priče. Ahmetović tvrdi da Rusija destabilizira Dayton i da ga Inzko, Schmidt i Njemačka čuvaju. Nije potrebna uopće daljnja analiza ove rečenice. Sama za sebe sve govori.

Raspravi će prisustvovati i bivši visoki predstavnici Christian Schwarz-Schilling i Valentin Inzko.

Sama činjenica da je Ahmetović na raspravo pozvao dva jako omražena lika u BIH koje ne podnosi  većina BH patriota a podržava ih samo džihadistička opcija u BIH dovoljno govori o Ahmetovićevom političkom umijeću.

Dodajmo ovome da je u cijelu priču uključen Manuel Sarazzin, koji ima prste u skrivanju istine o Štefici i Neđi Galiću. Naime u filmu o njima nalazi se kum Štefice i Neđe Galića.,  odbjegli ratni zločinac i silovatelj srpskih zarobljenica u logorima u Čapljini kojeg su Štefica i Svetlana predstavile kao humanistu i “dobrog čovjeka”. U bijegu je od pravosudnih institucija BIH- A upićeni govore da mu zaštitu pruža upravo njemački Bundestag, i to zato što se prije silovanja tih žena, istima predstavljao kao “nacistički krilnik”. Saracena prozivamo sve ove godine da se javno ispriča građanima BIH zbog protekcije jedne brutalne laži i vrijeđanja osjećaja silovanih žena BIH. No kukavica se ne javlja. A javnu potporu ovom krivotvorenom filmu nikada nije povukao. Štoviše potporu filmu u njegovom širenju po EU davala je i zaštinica ljudskih prava u Vijeću Europe, uvažena dama Dunja Mijatović.

Sve to Ahmet Ahmetović naravno zna. I idalje ćete ga slušati kako nam priča o ljudskim pravima.

- Advertisement -

11 KOMENTARI

guest
11 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Javnost u Rvackoj se pita: Zašto ime roditelja problematičnog dječaka ostaje nepoznato, zašto nas ne zabavljate o korumpirani mediji?

Svinjokolja je i  krvožedna je javnost. Nikada zadovoljena, uvijek gladna novih skandala, a posebice željna saznati ono što im...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -