Četvrtak, 9 svibnja, 2024

AMERIČKI IZVOR: Ovo je možda zadnja šansa za spas države

Must Read
Žele li Bošnjaci spasiti državu BiH, trebali bi pristati na prijedlog Izbornoga zakona kako ga nudi hrvatska strana, javlja portal Bild.ba.

Potvrdio je ovo visoki izvor iz američke administracije blizak svim dosadašnjim američkim predsjednicima, ali pod uvjetom anonimnosti.

Izvor portala Bild.ba, koji više nije u aktivnom svijetu politike, ali dobro poznaje aktualnu američku politiku i njene interese, potvrdio nam je kako je hrvatski prijedlog “jasan, pravilan i pravičan”.

“Bošnjačka strana godinama je radila zbrku. Uvjeravali su sve da je bosanstvo i bošnjaštvo isto. Neki su to i povjerovali. Osobama poput Komšića se to demaskiralo. Nema u BiH još prilike za bosansku priču, nekad, možda, sada još ne. Hrvatski prijedlog uvažava sve i djeluje prostate. I Amerika počiva na sličnim principima, zašto ne bi i BiH”, pita se naš izvor.

Inače, u tijeku su finalni pregovori oko izmjena Izbornoga zakona koji bi napokon trebali otklonit diskriminaciju među konstitutivnim narodima.

0 0 votes
Article Rating
- Advertisement -

19 COMMENTS

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

19 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Raspudić: DP je politički mrtva stranka. Sva domoljubna i ideološka priča je bila magla za sitnu domoljubnu raju

Nezavisni saborski zastupnik Nino Raspudić na N1 televiziji je komentirao sastav nove vlade. "Očito je taj deal postojao i prije...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -