Petak, 3 svibnja, 2024

GRIZLIJEV ODGOVOR: Dobrodošli u svijet u kojem će Europljani plaćati plin 2000 eura

Must Read

Zamjenik predsjednika Vijeća sigurnosti Rusije i bivši premijer i predsjednik Rusije Dmitrij Medvedev oglasio se na Twitteru.

“Njemački kancelar Olaf Scholz izdao je nalog za zaustavljanje procesa certificiranja plinovoda Sjeverni tok 2. Dobro. Dobrodošli u vrli novi svijet u kojem će Europljani vrlo brzo plaćati 2000 eura za 1000 kubnih metara prirodnog plina”, napisao je Medvedev, prenosi N1.

Njemački kancelar Olaf Scholz izjavio je u danas da je Njemačka poduzela korake da zaustavi proces certifikacije plinovoda Sjeverni tok 2 iz Rusije, a tu odluku je pozdravila i Bijela kuća./HMS/

- Advertisement -

58 COMMENTS

  1. Prokleti IV Rajh što tražio to i dobio. Vidjeti ćemo kada će krenuti cviliti za plinom. U suštini podržavam sve što IV Rajh/EU vodi na smetljište istorije. Prokleta raspadnuta crkotina, da doživi sudbinu protekla 3 Rajha što prije. Počivala u nemiru.

    • Jah štete što DJIKANI DRAZINI partizani nemaju plina pa da zavrnu ventile Teheranu…KO o čemu DJIKANI protiv Reicha da se Thurci i ujke ne sjete Nedića

      • Teheran je jedan od najvecih saveznika Rusije jer ste vi sunitske bah-li je isli u tisucama u Siriju da izginete u sluzbi Hilari i McCaina. A Iranske bojne i Rusko zrakoplovstvo su bile naspram vama.

      • Koji si ti idiot na kvadrat tvoj domet je uzivotu je koza to ti ljubav za sva vremena ,pa kozaru za tvoju informaciju ako nam se digne ona stvar ima da vam zavrnemo plin u Zvorniku, vidi Vučić je otkupio sve zalihe i svu proizvodnju soli u Tuzli do kraja godine ,pa ćeš biti neslani ovan…što se tiče Irana dali su srbiji najbolju cjenu vještačkim đubriva ali to vama ne treba dok ima takvog đubreta ko ti

    • Pa nemogu da vjerujem da su toliko eu.rusofobni i drogirano zaluđeni svjesno sami sebi zabijaju AUTOGOL ,koji glupani svi tuto kompleto vi da unistite VELIKU RUSIJU BR 1..SILA PRIJE VI SVI ZAJEDNO SA MNOM UMRIJETI OD GLADI MEGO RUSIJU DA POBKEDITE NEMOGUĆA MISIJA,budete polako svi na koljena VELIKOM PUTINU,NEKA ŽIVI CAR DOLI FAŠISTI ZAPADA I USA zlo pustit ukr i rusiju i ne mješati se oni se budu dogovorili ukraina cijela uvjet nikad pristup natu,te povlačenje nata s istoka eu i nema primanja u nato nekad.ruski država,to vam to ili RAT NEMA UKRAINE itd..RAZMISLITEE..

        • Pisao sam prije početka z. igara da će ovako da se završi ratom,ali slušajući ove nove izjave od CARA čini mi se ode cijela ukraina,unistit će ih ako se suprotstave jer spominje bud.razvoj nuklerne tehnologije da oni to mogu i imaju kapacitet za godinu proizvesi NBomb a toneću dozvolit ŕekao je CAR i time potvrdio moje prognoze,koje su uvijek bile točne,bit će krvi do koljena os ako onaj komedijaš bude htjeo pregovarat jer je CAR ponudio fa još nije kasno ako želi pregovor ne nato NIKAD i autonomija ovih na istoku u satavu ukraine moze eu i razgovor u 4 oka,žao mi je ukrainaca ali tako biva kad te drugi gura u rat i naoružava,evo još jedan razlog za rat zapad im daje dobro moderno oružije da ga testiraju te da vide koliko je moćno i moželi rus da se suprotszavi tom i ima li i sto posjeduje CAR a da im nije pokazao koliko je moćan, nebi dalje bog..

          • Bravo brate. Sve se slažem. Dodao bi samo da će Biden, klaun Džonson i IV Rajh/EU ratovati za Ukrajinu, do posljednjeg banderiste. Časne pripadnike ukrajinskog rus’ naroda ne miješam sa cionističko-nacističkom bagrom.

      • Genocidaš ti je tata vojno lice. Što se mene i mojih tiče, sutra bi organizovali referendum o pripajanju RS-a Rusiji. Na našu nesreću Rusija je daleko, ali Rajh je blizu. Ali ni to nije šteta, kada znamo da ste vi tamo neeegdjeeee daaaleeekoooo od nas (vam lijepa kuća bila).

  2. Dobro g-spon Grizlijev, sto ce rusija raditi s plinom ako EU zakljuci da ga vise netreba. Koliko ce to kostati rusku ekonomiju

    • Ti izgleda nisi cuo za dve malecne zemljicu koje se zove Kina i Indija. U 2021 Kina je prestala uvoziti ugalj iz Australije zbog neprijateljskog ponasanja..To je bio najveci pojedinacni izvozni artikal Australije. I trazila je da Russija zamjeni Australiju. U nekoliko mjeseci do kraja 2021 Rusija je nekoliko puta povecala godisnji izvoz da bi na kraju sav iznos za 2021 bio 15.4 milijuna tona. U 2022 Kina zahtjeva od Rusije 100 milijuna tona. Sibirski tok 2 plinovod za Kinu se zavrsava u 2023 ja mislim. Mnogostruko ce povecati izvoz Ruskog plina u Kinu. Ugovori su potpisani sa Indijom.A EU taj plin treba jer nema nikakve zamjene, osim da se sva proizvodnja prebaci u Madjarsku i Srbiju koji jedini imaju plin za 270 dolara po 1000m3

    • Oprosti,plitak si,ode kini sve nemože putin proizvodit koliko ima potražnje kvalitetan i povoljna cijena,eto malo se razumijem i u ekonomiju,ukri rusija 49%svj.proizvodnje pšenice,čak i kina ima u ukraini 5%udjela na koncesiji rusija je prorodno bogatstvo među 5 top zemalja u svijetu bogata sbim i svačim,nebi dalje vojna analitika mi je specijalnost,i slušam ove tkz.analitičare da rusiji tteba 1/2 mil vojnika za invaziju glupaci što manje vojnika više sofisticiranog oruzija tako se vode ratovi danas,pa vidjeli smo u siriji što CAR uradi ua malo vremena,ma zapad je mala maca jesu jaki ali tesko mogu rusa da pobjede…

      • Kinez lud pa jedva docekao placati skuplji plin. kad ne bude konkurencije na trzistu, dat ce to rus jeftinije nego sto je europi davao

        • Kinez nije lud,mislim da nisi ni ti lud normalno da neće kina dobit po cij.2000 za eu bude i punoo više ili ga neće bit,a jesi ti gosp. nekad kupio robu na velikoo gdje se nabavlja i vjerovatno da nije ista cijena plina za jedno tkz.terorističko kosova šaka jada i npr.drzavu poput Mađarske količinski tako nit cjenovno,a našu rusofobiju zapadnu budemo osjetili kad ekonomije počnu padat veç sad njemačka za druge ne govorim mi sirotinja a pazi sad kad krenu bježat ukrainci desetine mil. ima ih 45mil.eu se rapade iako u jednom zlu koje su napravili zapad i eu. ne Rus najmanje kriv on nedozvoljava da mu uđeš u predsoblje kuće što predsj. Milanović kaza sve istina,da ne zaboravim dobro nam došli ukrainci da popunimo praznu zemlju barem su kršćani ne onaj turski izmet,fuuj..

    • Daleko od toga da je Orban sam:
      Osim Argetinskog predsjednika Alberta Fernandeza koji je dosao 3 veljace da moli za pomoc.
      Pa onda Brazilskog predsednika Jaira Bolsanara koji je dosao da posjeti Putina 15 veljace i izrazi solidarnost.
      I Madjarski predsjednik je bio tamo sijecna 31.
      A onda kao slucajno 29 sjecnja kineski ambasador je hladno rekao washingtonu. Kao slucajno? Pocnite vi pocecemo i mi!
      Putin uzeo a nitko nista.
      China’s ambassador to the US on Friday warned that the two countries could face a potential “military conflict” over the status of Taiwan.

    • Živ i zdrav naša ikona stoji na braniku kršćanstva,eno posla vojsku na gr.s ukrainom da dočeka izbjeglice,žao mi ovi ukrainaca ali sami si krivi od majdana oni slušaju fašiste eu i usa gofna. ali poslije ovog slijedi RASPAD EU FAŠISTA PUTINE CARE ZLATNI SPOMENIK TI TREBA POSTAVIT U BRISELU,što su ovoj gamadi eu.održao lekciju života..ŽIV NAM BIO DUGOOOOO..

  3. Kao po obicaju, podkapacitirani copy-paste kvazinovinarcic pravi sustinski fail u samom naslovu.
    Drugarice i drugovi Eranijci, grizli je vrsta medvjeda iz sjeverne Amerike, dok je Ruski medvjed zapravo euroazijski smedji medvjed.

    Ako je I pokusaj igre rijeci prezimena medvedeva, opet fail….

    • Hi Blanka. Izgleda da ti uvjek dolazis pod kraj dana. The Siberia brown bear is nearly the size of Kodiak bear.(known as the largest recognized subspecies among brown bear.) You’re just splitting hairs. Native speaking people understand the meaning perfectly.

    • Blankić 😎 , nemoj pomisliti da sam perverzan ako te upitam: znaš li šta su Kurili 😎 ? Što se međeda tiče, ima takvih i u Kanadi, na Aljasci, i zli jezici tvrde da ga ima čak i na Kamčatki 😎 !

      Ma, heebo zemljopis i biologiju 😉 – ima li Ti suđenog na snajperu 😎 – ako smije da se pita 🙂 ?

  4. Ja samo znam da će se mošnje sad posle gladi boriti i sa smrzavanjem.. Al biće oni dobre mošnje vrlo brzo, u tili čas se oni preobrate.. 😁

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -