Nedjelja, 5 svibnja, 2024

ČOVIĆ ZA BHRT: Hrvatski narod je osnova za očuvanje Bosne i Hercegovine

Must Read

Predsjednik Hrvatskog Narodnog Sabora BiH Dragan Čović u intervjuu za BHRT kazao je, između ostalog, da je hrvatski narod osnova za očuvanje Bosne i Hercegovine.

Hrvatski narodni sabor danas je usvojio sedam zaključaka koji se tiču izmjene izbornog zakonodavstva.

- Advertisement -

61 COMMENTS

  1. Ovaj bobanov jurisnik,vjerovatno ponesen atmosferom sa jucerasnjeg sijela,nastavlja zabavljati glupostima.
    Vecina bh katolika se putem paravojnih,zlocinackih formacija,takozvanog hvo-a borila protiv drzave,nastojeci jedan dio BiH pripojiti Hrvatskoj.
    Zato i jeste tu gdje ste. Na statusu nacionslne manjine i nestanka.

  2. Hajde sjaši više sa tom pričom o vezivnom tkivu i očuvanju BiH.Prestani prosipat šuplju i prepusti nekome kome je stalo do ovo malo Hrvata u BiH i njihovih interesa.Hrvati sklonimo ovog šupljaka.

    • Neku vecer ono spadalo Dragan Markovin kaze da BIH drze zajedno Duh Sarajeva ( ne danasnje Sarajevo) Srednja Bosna, Mostar i Stolac mislim da slicnu pricu prica i Ivo Komsic

  3. Teroristička organizacija SD a se ufurala da mogu ostvariti mirnim putem ono što nisu uspjeli džihad om. sad kad su vidjeli Šta se sprema skočili su odmah na zadnje noge Čak i prijete, a ne znaju da se ne mogu kačiti sa građanima E u i na to.

  4. Pojo vuk magarca kako bi rekao nas narod.
    Ponovo sam razocaran, zasjedalo se a nije se jos nije nista desilo. Tolike najave da ce napokon pasti kisa kad ono jos susa.
    Zasto se neusudujemo da kazemo sta je volja Hrvatskog naroda u BiH?
    Kad ce mo poceti zastupati svoj narod i njegove zelje a ne Evropljane i Bosnjake?

  5. Opet on i “očuvanje bejiha” ovo će se lipo podojeliti a ti frfljaj što hoćeš…narod želi podijelu a politika hoće nekakvu jedinstvenu Bejoha što je nemoguče!

  6. Čovo, ne zanima nas spašavanje BiH! Postignimo jednakost i jednakopravnost hrvatskog naroda u BiH osnivanjem Hrvatske Izborne Teritorijalne Jedinice HR Herceg-Bosne!

  7. Dobar vic jesu to oni sto popalise komsijama 58 od 58 dzamija i otvorise logore za njihovu skrb🤣🤣🤣

  8. Budete li nemirni ostajete bez metra zemlje u srednjoj Bosni A vas kamenjar nikad nikoga nije zanimao osim vas i vasih magaraca

  9. Hrvati su sebi stvorili neprijatelje Konacno neka su Mnogo bolje ovako nego zabadanje noza u ledja Sada vas cekamo spremni i sa vjerom u dragog Boga Zapamtite mi volimo umrijeti u borbi vise nego ostati zivi Samo da se jos oslobodimo onih tkz demokrata i gradjana Sve je vise pravih a manje tih paksua sto bi se vama uvlacili u paksu Samo naprijed cekamo vas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -