Nedjelja, 5 svibnja, 2024

PRAVAŠTVO IMA NOVE STATEMENTE: Kakva je to majorizatorska Vlada Federacije u kojoj nije Zvonko, njegovu vladu Hrvati nisu mogli blokirati

Must Read

FIKTIVNI STANOVNIK POSUŠJA IZJAVIO JE SLJEDEĆU REČENICU ZA HANDAL TV:

Ako možete blokirati izbor Vlade, teško je reći da ste majorizirani.

Ovo nije rekao niti Komšić niti SDA.

Nego stanovnik Mostara koji je čudom fiktivne prijave zastupnik u ZHŽ kantonu. Gdje moralizira.

Zvonko Jurišić bio je član Platformaške Vlade u doba kada ona nije mogla nasiljem OHR-a biti blokirana. Prije toga je proračun ZHŽ-a gurnuo u 45 milijuna maraka minusa. Koje su stvarni stanovnici ZHŽ-a morali godinama vraćati. Tek ove godine ZHŽ je pokrpala sve svoje minuse.

99% Hrvata ZHŽ-a  smatra se majoriziranim. Osim Zvonke Jurišića. HSP je ustaška stranka. Na vlast su u Hrvatskoj 1941 došli oktroiranjem Strane Sile. Majorizirali su vlastiti narod. Ubijali vlastite intelektualce, svećenike, ubili Stepinčeva brata, osim Židova i Srba progonili su i Hrvate. Tisuće njih.

U uredu Jurišićevoh HSP-a pronašli smo i uzeli Pavelićevu bistu. Javno objavili da ju nudimo nazad ako se vlasnik javi. Nikad ju nisu tražili nazad.

Ustaše dakle tek u svom mračnim birtijama potajno slave Pavelića. Javno ga se, kako vidimo stide.

Sarajevu u Ustašama vidi alternativu hrvatskoj političkoj volji u BIH, a Hrvate nazivaju kolektivno Ustašama.

Simpatična propaganda.

Tko ih ne zna, skupo  ih je platio.

Hrvati su ih skupo platili. Hrvati u BIH naročito. Što 40-ih što 90-ih i 2011.

I ako budu i dalje politički inertni, ako ne prozru tu sektu, opčinjenu Pavelićem i mržnjom prema Srbima, opet će ih skupo platiti.

 

- Advertisement -

18 COMMENTS

  1. Hasanbegovićevo goovance i Erdoganov plaćenik 🙁 – kao svi HSP-ovi i čitav halal-usstašluk 🙁 … Goovnava motka je zakon 🙁 !

  2. Posušje je stvarno čudo ha ha… imaju dva istaknuta bošnjačka apologeta kao što su Jurišić i Kukić. I jednog srpskog apologeta a to je vlasnik ovog portala.

  3. Pisac, nesvjesna i nedužna neznalica, ovog teksta je duboko otrovan srpsko četničkim lažima sotonskih ubojica samozvanog SPCa, jer mu je taj smrad u školi 80tih uz srpsku ćirilicu to usadio Beograd preko srpsko-trojanskog konja, najveći izdajnik i masovna ubojica krvavi bravar yugo-srpska komunjara tito.

    Okani se Srbosluga i Lažislava. Okreni se Istini i Hrvatima i Kristu, tvom spasitelju.

    • šta ti imaš s Kristom smeće ustaško? tebi je i srpska crkva Antikrist. Na dnevoj bazi ubojstvom braće kršćana, uz pomoć džihada ste ubijali Krista u Jasenovcu. Fra Sotono

      Pomoli se Fra Miroslavu Filipoviću da ti osigura manje vruće mjesto u paklu.

      • Ovo njakav novi povijesni pregled sveučilišta universae HRHFOSNE i sveučilišta u Mostaru..vidi BUDALE…Isa a.s.ubijen u Jasenovcu…Isa a.s. nikada nije ubijen već uklonjen PRIVREMENO od SVEMOGUCEG…CUDNE SU MAČEK NJOFRINE UJKE..ZRIKAVO SHIZOFRENI..E NOVA HISTORIJA U JASENOVCU…DZIHAD U JASENOVCU PO UTVRDJENOM SPISKU UBIO 1500 BOSNJAKA MUSLIMANA…MRS TOVARE SKUTORSKI KOZOJEBU KATOLIČKI

  4. Serbi su uvik ugroženi…to mora da je zarazna bolest čim je prešla na HDZekane…ja kad bi i bio ugrožen od bilo koga nikad mi ponos ne bi dozvolio to da javno kažem.
    Dobro …hdezekani nemaju ponosa .😁
    Pravaši su u pravu…samo ime kaže..😀

  5. Bošnje podržavaju hrvatske ekstremne desničare,
    ljubav je to odavna!
    Bošnjo u radnoj sobi drži slike fa-ši-sta,antifašista,Sultana,Tita…
    Zadnjih dana USA, židovsku, onda se čude što drugi muslimani
    na spomen bih muslimana samo odmahnu rukom.

    • A sada je meni jasno ko porusi one 4 munare u Zagrebu pa džamiju BEZ munara prozva nekim muzejom..1946…Znači većina rvackih komunista kao i Njofra bil je čitav rat macekovac pa kad su stigli komunisti rusi oni su krenuli sa njima i gore kod Blajburga ubijali nedužne domobrane muslimane i katolike…znači macekovci mu dodju kao neka vrsta CETNIKA u hrvatskoj koji su zajedno sa CETNICIMA pod petokrakom JOŽE BRAVARA ubijali zajedno ove nedužne ujke i thurcina.bogami doći će Njofra opasno po hrvatsku vugla

  6. Ovo je ona kuč.ka zvana Zvonkhudin jedan od naj omraženijih ljigavaca! Nebitan blento kao i njihove izjave,poskoČe mislio sam da ste malo ozbiljniji eno im talibanija i neka kod muđahedina daje izjave jer ovi dodrinaši obožavaju SS baliye!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -