Petak, 3 svibnja, 2024

PISMO ČITATELJA: Ovaj komentar Hrvata iz BIH na Karamarkovo frfljanje nije mogao iz nekog razloga proći jučer na deničarskim portalima u RH-aziji. Objavljujemo ga!

Must Read

Nevjerojatno je da su se svi hrvatski političari, kao i “hrvatski mediji” digli na zadnje noge i po nečijem uputstvu (USA) počeli bacati drvlje i kamenje na Dodika, kao da je zločinac i najgori monstrum.

Pa evo vam malo istine.

Taj čovjek nema krvave ruke, nije  sudjjelovao u ratu i bio je oporba Karadžiću.

Kao takav je bio i miljenik zapada.

Ali kada su Visoki idioti (predstavnici) počeli da čereče Daytonski sporazum, on je digao glas protiv toga i suprotstavljao se tome.

Poznato je da su RS-u oduzimana prava propisana Daytonskim sporazumom, a Hrvati su u svom entitetu gdje su imali ustavom zajamčenu potpunu zaštitu od preglasavanja, čak postali i građani drugog reda, naime, hrvatskog člana predsjedništva su birali Bošnjaci i krenuli su na njih i u Domu naroda a potom masovnim tužbama i kriminalizacijom. Preko noći se pogazio dogovor iz Splitskog sporazuma o nepodizanju međusobnih tužbi radi novog vojnog savezništva. Tako je AID podigao 1999 mnoge optužnice protiv Hrvata dok su optužnice protiv bošnjačkog HOS-a i Babine divizije iz Kladuše gurnuli u ladice.

Dodik je vrlo jasno i glasno ukazivao i na to bošnjačko siledžijstvo, tako da se može reći da je on više branio interese Hrvata u BiH od bilo kojeg hrvatskog političara. Hrvatski političari u BIH bijedno su šutjeli i ubirali plaće Dodik je govorio ono što su Hrvati samo iz njegovih usta mogli čuti. I zato ga poštuju danas više od iti jednog Hrvata političara.

On je prvi lider u BIH koji uživa povjerenje veće od povjerenja samo jednog naroda.

Znao je da ako padnu Hrvati u BiH, doći će na red i RS i tada je otvoren put za bošnjačku unitarnu državu pod plaštom građanske države.

Zapad ovdje nije nevin, jer su postojale jake političke struje, koje su vodile politiku u korist Bošnjaka.

Obzirom da se Dodik apsolutno opirao takvom rješenju postao je teret Zapadu i trebalo ga je dehumanizirati i maknuti sa političke pozornice.

Tako to nasilni Zapad radi ovdje u BiH.

Zanimljivo je da Bošnjaci prijete ratom i krvoprolićem, a Zapad, naši političari i mediji to ni ne spominju. Nego prijete sankcijama Srbima i Dodiku.

Pričate o genocidnoj rvorevini!?

Pa što niste o tome pričali kad su je u najvećem opsegu Ameri i stvorili uz potpis Alije Izetbegovića?

Ovo je organizirani frontalni udar na čovjeka, koji brani taj svoj dio zemlje koji je jasno i čvrsto legaliziran u Daytonu, a još veći udar na Hrvate u BiH, jer vas za Hrvate u BIH nije briga, nego se priklanjate onima koji napadaju čovjeka koji je najviše branio Hrvate i ukazivao na nepravdu i zlo koje im se čini.

Dovođenjem Džaferovića u Vukovar najbolje ste pokazali koliko poštujete hrvatsku bol, hrvatski egzodus u BIH. To je bio čisti čin kopanja po našim nikad zaraslim ranama. Vukovar je za nas sveto mjesto na kojem su naši najbolji sinovi ostavili živote. Poput pokojnog Blage Zadre. A viteška gotovo masovna samoubilačka pogibija preostalih Vukovaraca, Žutih Mrava, branitelja, na Kupresu najbolje govori kome su se oni najviše osjećali dužnima za obranu Grada.

Zaboravljate da su BiH Hrvati isto Hrvati ili ni vi ne mislite tako jer vam je netko prišapnuo kako morate misliti i djelovati?

 

- Advertisement -

75 COMMENTS

  1. Ma džaba kreče islamski potplaćeni i ucijenjeni guzoljupci, majčica Rusija se pita.. RS, HERCEG – BOSNA, gladni pojas Gaze.

  2. Hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Tomislav Sokol (HDZ/EPP) izjavio je u utorak gostujući u programu N1 televizije da je bošnjački hegemonizam puno gori nego srpski separatizam te da Hrvati nemaju nikakav utjecaj u državnim institucijama BiH da bi utjecali na trenutnu politiku Milorada Dodika.

  3. pozdrav šoroš zelenbaćima i HR lizačima,

    ŽIVJELE SUVERENE REPUBLIKE
    SRPSKA I HERCEG-BOSNA!
    mnogo ljeeeetaaaa!

  4. U Hrvatskoj niko normalan ne zeli imati nista sa suludom uzepe politikom Bosnjaka katolika.
    Ti bolesnici otvoreno podrzavaju planove o velikoj srbiji misleci da ce nama nastetiti i da ce imati neku korist.
    Bolest.
    Jedino ih pali jos ona budala Milanovic,sicari glasove,na proslim dobio samo 1905 glasova.
    Ovi se loze,kazu e ovo je pravi coek.🤣

  5. Znaju Hrvati (Hrvatska) tko im je neprijatelj i koja primitivna plemena divljaju sirom BiH, to bi bili srBski mitomani i zaostali stanovnici kamenjara.

  6. Polako mi postaje jasno zašto je nobelovac Ivo Andrić prigrlio srpsku kulturu,jezik a mrzio čergare,okot turski koji služi za stvaranje nereda u kršćanskoj Bosni a te konjušare i klimavce neću da komentiram!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -