Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Čitatelji Oslobođenja glasali su za raspad BIH prije ostatka BIH građana: Svima treba oslobođenje od ovakve BiH

Must Read

Čitatelji Oslobođenja i gledatelji O kanala izabrali su ličnosti 2021. godine. I dok za izbor najbolje bh. plivačice, a i najbolje bh. sportašice unatrag tko zna koliko godina malo tko može naći ikakvu razumnu zamjerku, baš oštro bode u oči izbor muške ličnosti godine.

Oslobođenje je među 10, vjerojatno i 5 najčitanijih bošnjačkih medija te je uzorak glasača/birača ličnosti godine pozamašan i, čini se, prilično reprezentativan, kad je u pitanju osluškivanje javnog mijenja najbrojnijeg konstitutivnog naroda u BiH.

Izbor je osobito zanimljiv jer se Oslobođenje doživljava kao medij s više ljevičarske publike u odnosu na većinu konkurencije s većim brojem čitatelja.

Što je važno?

Čovjek koji je između prva dva i trećeg predsjedničkog mandata ostao zapamćen kao (jedan od) najneaktivniji(h) parlamentarac(a), u suradnji s SDA rušitelj prve sarajevske županijske vlade u ovom ciklusu, operiran praktično od bilo kakvih istupa o temama koje život znače – ekonomskih – ušao je u izbor i izabran za ličnost 2021. godine.

Sve navedeno u pasusu iznad čine se kao dovoljni razlozi da netko ostane bez većeg dijela podrške i bude istisnut na margine političkog života.

No ako ste zlatni ljiljan, ponavljate „probosanske“ fraze o unutarnjim i vanjskim neprijateljima, ugrozama i rušiteljima BiH, a to sve učinite iz uloge i s pozicije „ispravnog Hrvata“, „Hrvata po mjeri“, lako se sve ostalo pobriše.  To je važno.

Dovoljno ste dobri da budete ni manje ni više nego ličnost godine.

Apsurd i šamar svakoj nadi

Čitatelji Oslobođenja pojasnili su nam zašto je ovakva BiH nemoguća. Zagovornici nemogućeg, građanske države, koji redovito prigovaraju glasovanju po nacionalnom ključu, za ličnost godine su izabrali čovjeka kojemu su jedini aduti što je „ispravan Hrvat“ i što tobože štiti od hrvatske ugroze. S pozicije na koju je dospio krađom, i to triput.

Hitno nam je potrebno oslobođenje, nadajmo se izmjenom izbornog zakona kako zlonamjernici ne bi imali oruđe za provedbu pakosnih planova. Ovako dalje ne može.

dnevnik.ba

- Advertisement -

56 COMMENTS

  1. Jedva čekam izbore i kđečanje pezejaca iz Ercegovine. Kme kme kme. Manjina. majorizacija. Manjina. Majorizacija. Legitimni. Treći . Kme kme.
    Od nas za Komšica 7 glasova.

  2. Na kraju će komšo ispasti junak.Da ne bi njega nikada se ne bi pokrenulo hrvatsko pitanje.
    Koje ironije muslimani se najviše borili za BIH a doveli komšu na vlast koji je bez problema uništava Djeca će im u školama učiti kako se BIH raspala zahvaljujući muslimanima koji su prevarom doveli komšića na vlast.
    Komšo legendo svaka ti dala hahahahaa…

    • i srbi su pobijedili turke na kosovu,jbg…nego,traži sebi novi odbrambeni mehanizam od frustracija komšićem prouzrokovane tvojim vojnim porazom u tvojoj ag re si ji 94 na BiH i Bošnjake,,ovaj model psihoodbrane je tipično srpski i prilično ti je tanak,jer oni tako argumentuju poraz na kosovu kao dobrovoljni ulazak u uniju sa turskom…mada i pravi hrvati,kojim ti ne pripadaš (jer si ipk smo slvenizirani i kroatizirani domicilni humski V l a h ),imaju sličnu svoju “uniju” sa ugarima poslije poraza protiv tih ugara na gvozdu

  3. Pencilin za kamenjarske pravoslavce zlatni ljiljan Željko Komšić.Ka to li banski izdajnici nikada neće više imati člana predsjedništva .Uz pov ci ovo je Bošnjačka država.

  4. Neka Sejdurine. Što je više Sejdurine manje je BiH. Sejdo nam je jedina šansa za reaktivaciju Hrvatske Republike HercegBosne. Muslemani i Sejdo Komšić naprijed, ostali stoj.

  5. Kud’ baš njega da izglasuju za OSOBU GODINE! Ne pokazuje li to
    političku nezrelost muslimanske populacije koja hinji da brani
    cjelovitost BH konglomerata?

    • Pa to svi znaju osim naivnih muslimana .Dok se oni dozovu pameti već će im biti kasno.
      Oni naivni misle komšo njihov igrač
      Zbogom pameti

  6. Pojas Gaze je blizu.. Glad je već među mošnjama.. Dogovoren je sastanak u holyday inn-u, mjenjaće se ime naroda.. U hrvate ili srbe, da im bacamo paketiće, da ih pustimo u Makarsku, da ne budu gladni, parola je “za sto lira u sto vira”.. Predsjedava bakir živković unuk od Ilije Živkovića.. Čaršijom se prenio glas da će se ipak vratiti srpstvu.. Ma nema veze, uvijek se mogu okrenuti na nešto drugo što bude u modi..

  7. Ovo je definitivno kraj ove ne prirodne tvorevine.Samo da znaju ovi veliki bih patrioti.Komsica ste izabrali i Komsic vas je rasturio da ne kazem unistio.Idete na 23%.Gaza vam ne gine.Svijet nije za unitarnu.Nece svijet prostor gdje se formiraju teroristicke organizacije.Propade islamska deklaracija…

  8. Kao persona godine i još Hrvat,
    bilo bi red da obiđe bar hrvatske krajeve jedne i jedine!
    Pitanje je ima li zlatni ljiljan hrabrosti obići one koje kao predstavlja.
    Oli on samo laje sa sigurne udaljenosti.
    Stara izreka kaže;”pas koji laje ne ujeda”
    Pitanje ,zašto onda laje?
    Logičan odgovor: Jer se boji!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

PENAVA: Ako se ne dogovorimo s HDZ-om, otvoreni smo i za nove izbore

Predsjednik Domovinskog pokreta (DP) Ivan Penava izjavio je u četvrtak da je stranka, u slučaju da ne dođe do...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -