Subota, 4 svibnja, 2024

AL ETO NEKAD SVE TO NA VIJEĆU EU MINISTARA PREŠUTIMO, JER NEKE KARIJERE SU NAM TAKOĐER VAŽNE: Naša zadaća je pomoći Hrvatima koji žive u BiH, zaštititi njihovu jednakopravnost, konstitutivnost…

Must Read
Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković upitan kako komentira izjave predsjednika RH Zorana Milanovića o Bosni i Hercegovini, rekao je kako Milanovićeve izjave ne želi komentirati.

– Naša zadaća je pomoći Hrvatima koji žive u BiH, zaštititi njihovu jednakopravnost, konstitutivnost, koja je definirana Daytonom i svi napori koji idu u tom smjeru su dobrodošli – poručio je Jandroković između ostaloga u emisiji HRT-a./HMS/

- Advertisement -

22 COMMENTS

  1. Kakva zadaća Jandrokoviću.OBAVEZA je vama da pomognete hrvatima.
    Debelo ste to dužni hrvatima u BIH .Pusti ti priče ,da vidimo djela Do sada ih nismo vidjeli.Uvijek ista priča kako će te nam pooći a tapkate u mjestu.
    Reci šta ste uradili .Nemoj da ti padne napamet da nas izradite
    Za vrijeme vašeg mandata hrvatima u BiH nikad gore
    Nek vas je sramota

    • Zašto ti misliš-očekuješ to od njih ?
      Naša maćeha Hrvatska nas je dovela u ovu poziciju !
      A naše jajare,lopovi i karijeristi koji su redom ucjenjeni , nemoralni, nedorasli neće napraviti ništa .
      Nažalost nema tko preuzeti stvar (borbu) u svoje ruke .
      Uzde su čvrsto (isprepletene) u rukama crkve i hdz-ea(gore opisanoga)
      i našeg nerealnog očekivanja od jajara, lopova, karijerista iz Hrvatske !
      Umjesto sretan božić- ugasi svijetlo !

  2. Nikad pokatoliceni Srbi neće biti konstitutivni.To danas nigdje u svijetu ne postoji.EU zna to najbolje tako da možete khmecati samo u nedogled.Kad se vrati Srbima iz HR konstitutivnost možda tad razmotrimo i u BiH da dobije te jedan vid konstitutivnosti.

  3. Njonjo zaklimjem te i molim, ne pomazi nam ti.Primio si pohvalu iz USA sada trebas i sa bascarsije za degradiranje Hrvata bih.Zaboravi nas , inace nikada ti oprostiti necemo.Ne gradi karijeru na muci bih Hrvata.Svakome koji zaradi i jedan srebrenjak na muci bih Hrvata proklet mu bio.

  4. Njonjo, da bi nešto zaštitio – jednakopravnost i konstitutivnost – to najprije moraš uspostaviti, a to još nije uspostavljeno u BiH. Nemojte nas ovakvim glupim izjavama pomagati, jer svaka vaša pomoć se pretvara u medveđi zagrljaj od kojega se gušimo!!! Najprije očisti svoj tor da bi nam rekao da je naše dvorište prljavo!!!

  5. Njonjo već odavno nije samo Jandrokovićev nadimak, nego je to u narodu pojam za poltronstvo, ljigavost, dvoličnost, za nekoga tko nema svoje mišljenje i stav, za instinkt kako ostati uz vlast kakva god ona bila. Kako se onda i malo uzdati u hrvatsku politiku kada jedan takav lik je predsjednik sabora?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -