Srijeda, 1 svibnja, 2024

PREDIVAN ADVENTSKI POKLONU ČOVJEKU KOJI JE ZADUŽIO MOSTAR: Džemo od Grada dobio stan!

Must Read

Maratoncu i volonteru iz Mostara, Džemalu Kasumoviću, Grad Mostar dodijelio je renoviran i namješten jednosoban stan na doživotno korištenje.

”Ovom prelijepom gestom riješilo se veliko pitanje za našega prijatelja koji u zadnje vrijeme nije živio u adekvatnim uvjetima. Ovim su Grad kao i prijatelji našega Đeme pokazali još jednom da misle na njega, prepoznaju trud i zalaganje svakog čovjeka,kome je stalo do ovoga grada”, naveli su Džemalovi prijatelji.



Podsjećamo, Džemal je svoju ‘popularnost’ stekao provodeći samoinicijativno akciju čišćenja na Trimuši – trim stazi na mostarskom Bijelom brijegu.

 Džemo od Grada dobio stan! - Mostar se zahvalio: Džemo od Grada dobio stan!

Čovjek je to koji je, usprkos nemaru Grada i građana, između ostalih akcija, odlučio očistiti i pluća grada Mostara. I naši novinari su se uvjerili u njegovu iskrenost i predanost prirodu, ekologiji i radu. U više navrata, prilikom praćenja njegovog aktivizma, isticao je da ne želi nikakvu promociju, te da na napušta Trimušu ‘dok je ne sredi’.

- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nakon odluke Crne Gore da podrži rezoluciju, Srbija ostaje jedina zemlja regije koja to neće učiniti

Nakon što je Crna Gora objavila da će u Generalnoj skupštini Ujedinjenih naroda (UN) podržati usvajanje rezolucije o genocidu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -