Subota, 4 svibnja, 2024

Evo kako je ministar izašao pred rudare. I kako je otišao

Must Read

”Ovako je ministar rudarstva izašao pred rudare, u pratnji brojnih specijalaca, a potom se isto tako vratio unutra jer su radari negodovali zbog policije”, objavila je reporterka televizije N1.

Naime, rudari su danas prekinuli rad i okupili se pred zgradom Vlade Federacije BiH pred kojom upozoravaju na status u kojem se trenutno nalaze.

- Advertisement -

14 COMMENTS

  1. Šta taj ministar, šta ta vlada još radi u toplim kancelarijama?

    Zašto do sad nisu podnijeli ostavke?

    Zato što su nesposobni nositi se s problemima.

    Rudari trebaju pokazati zube. Tek onda će ih shvatiti zaozbiljno.

    • Zlatne kašike su već odavno stornirane 🙁 ali sad Bošnjake-sretnike očekuju crnooke džennetske djevice 😎 – treba još samo malo biti saburli!

  2. Potrošili su rudarske pare za lobiranja po svijetu protiv Dodika i Čovića. Plaćaju rudare 300 eur, sad kad ugalj vrijedi kao zlato. Kako ih nije sramota?

    • Bošnjačka patriotska emigracija je uz sarajevske islamiste 😎 a ne uz rudare – koji su najobičniji Dodikovi plaćenici!

  3. Elektroprivreda u RS i u HRHB nemaju veze sa ovim ministrom, niti ovim rudarima, niti sa njihovim štrajkom.
    Koliko su se muslimani nasladjivali propasti Aluminijuma kojem su oni u znatnoj mjeri šurovali, da sad ne idem dublje u elaboraciju, evo vratilo im se i nismo zluradi žao nam je ljudi, ali neka se sami snalaze, kako su to rekli i radnicima u Aluminijumu, bez namjere Vlade tzv Federacije da se pomogne ovom gigantu.

    • Žao nam je qrac 😉 – isto kao što je i mus-li-ći-ma bilo žao našeg Aluminija! Sram te bilo, So-ro-šev-če jedan 🙁 …

  4. Kakvi rudari? Sve to SDA ugurala na plaću u rudnike desetine hiljada, nigdje produkcije, zive od budzeta, milijardu u gubitku i ajmo opet daj platu od države, sve su to neradnici i glasači SDA, toliku hobotnici ne produktivnosti a trošenja nebi mogla podnjet ni USA, sad kad nema više para za hranjenje te azdaje od rudnika koji su trebali prije 15 godina bit zatvoreni sad vam svako kriv. Ključ u bravu i traži drugi poso nema više palamudzenja, ili traži od bakira i novalica još koji mjesec

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -