Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Srpska premijerka večeras izlazi u Mostar. Razlog je Lijepa Emina…

Must Read

U sklopu posjeta Bosni i Hercegovini premijerka Srbije Ana Brnabić, nakon Prebilovaca, posjetit će danas, 4. listopada, u 13.30 sati Manastir Žitomislić i Muzej Žitomislić.

Kako su priopćili iz Fondacije Muzej Žitomislić, o značaju Manastira govorit će iguman Danilo Pavlović, a o značaju i radu Muzeja Žitomislić Dejan Dilberović, direktor Fondacije Muzej Žitomislić.

Ranije je najavljeno da će srbijanska premijerka večeras u 18 sati otvoriti tradicionalne Šantićeve večeri poezije, a posjetit će i Sabornu crkvu Svete Trojice u Mostaru i Prosvjetinu školu srpskog jezika, povijesti i kulture./FENA/HMS/

- Advertisement -

32 COMMENTS

  1. Eminama, ali i Ankama, i Jovankama je bolje da ostanu kod kuće danas. Brni je opasnija nego čopor Nikšićana prije rata.

  2. Poskoce, kurvo stara. Mogao si jedan tekst o pokojnom Vedranu Puljicu napisati, ciji se ubica seta po sirokom ili je vec u dablinu…

    • Šta je Vedran radio u Širokom? Došao na tuđe da žari i pali. Ne kažem da je uredu što je ubijen. Ali lik je sve samo ne ,,heroj”, međutim kada su vam ,,heroji odbrane grada” Ćaćo, obojica Ćela, Juka Prazina, pokojni Vedran je Betmen.

      • Vedran je Hrvat koji je mirno živiou Sarajevu i navijao za svoj fudbalski klub.
        Koliko imate Bosnjaka u komplet zapadnoj Hercegovini koji navijaju za neki klub iz Z.Hercegovine, zive rade i dobro zarađuju u Zapadnoj Hercegovini i putuju po BiH navijajući za neki sportski klub

        • Njegov miran život u Sarajevu nije sporan. Pitam te samo kako bi ti reagovao da ti ja sa mojih par kumova dođem iz Hercegovine u tvoju mahalu i pred avlijom ti krenem razbijati i divljati? Pobili bi nas kao zečeve, da se ne lažemo.

          • Izgleda nisi shvatiuo sta sam te pitao,
            u Sarajevu u kojem je u ratu vise od 10.000 ljudi pobijeno od toga preko 1000 djece i gdje je kljuc otvaranja- oslobadjanja bio u Kiseljaku a nije dao HVO nije nikakav problem bio da ostane i zivi ne jedna vec stotine hrvatskih porodica.

            Zasto je to problem u zapadnoj Hercegovini zadnjih 200 godina, cisti se od muslimana i islama!!!

          • Sarajevo je posebna priča. A tu priču da ste bili zatvoreni, ne možete više ni Al-Lažiri prodavati. Najuren sam iz Sarajeva 1992. Zatvoreni ste bili, ali radi SDA kriminalaca i ,,heroja odbrane grada”, koji su civile držali kao taoce. Sve znam, vidio i svjedočio lično.

          • Jesu li Bošnje trebali porokati one navijače Zrinjskog koji su prije nekoliko (pola godine ili nešto manje ili više od toga) divljali i palili u Donjoj Mahali ? Ako paljevinom i divljanjem navijača Sarajeva objašnjavaš ubistvo Puljića zar po analogiji i Bošnjaci nisu trebali roknuti bar jednog Ultraša ? Nije moja logika ali bi neko mogao doći na ovaj zaključak.

          • Objašnjavam logikom kada napadneš na nekoga i tuđe. Ja na tvoje sigurno neću udariti, nemoj ni ti na moje. Završena priča. Da je koji navijač završio kao Vedran, imao bi isti stav. Ako udariš na nekoga i taj uzvrati, posljedice su nesagledive.

        • Pročitaj fino šta sam napisao. Ti slobodno glumi hipika. Pitao bi tebe kako bi ti reagovao, da neko dođe bogznaodakle u tvoj grad, u tvoj kvart, pred tvoje dvorište i krene ti djecu maltretirati. Vi hipici tada postajete zvijeri nego nego bilo koji desničari Ne opravdavam ubistvo. Mali je došao u tuđu čaršiju da pravi haos. Epilog je poznat. Što si tražio to si i dobio. Dovoljno je za suda da vidi samo ime navijačke grupe kojoj je pokojnik pripadao. Pametnom dosta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Lavrov: Zapad želi uništiti Srbe i pravoslavlje. Na meti su i Hrvati u BIH

RUSKI ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov ocijenio je mirovnu konferenciju o ratu u Ukrajini, koju priprema Švicarska, pokušajem da...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -