Utorak, 7 svibnja, 2024

Obračun s Dodikom: Ovo ti je zadnji put

Must Read

 

”Osobno Vas upozoravam, ovo je posljednji put da se tako obraćate kada je u pitanju BN TV i kada sam u pitanju ja”, rekla je novinarka, na što joj je Dodik rekao: ”Ti si veliki izdajnik”.

”Neće proći ni Komšićeva ni Palmerova ideja”, rekao je Milorad Dodik na konferenciji za novinare u Istočnom Sarajevu koja je protekla uglavnom u Dodikovom obračunu s BN televizijom.

Pressicu je obilježila i reakcija novinarke spomenute televizije Slađane Jašarević koja se pokušala verbalno obračunati s Dodikom.

”Želim da mi pojasnite kako je moguće da ATV koja je u vlasništvu obitelji Dodik može jedina dobiti digitalnih signal, a BN i drugih 26 TV kuća ne mogu”, pitala je Jašarević, a onda i zaprijetila članu Predsjedništva BiH:

”Osobno Vas upozoravam, ovo je posljednji put da se tako obraćate kada je u pitanju BN TV i kada sam u pitanju ja, jer ja sam član porodice pooginulog borca koji je poginuo za RS dok ste vi švercali cigarete”, rekla je Jašarević, na što je Dodik odgovorio: ”Vidite da BN nije normalna televizija. A tebi mogu reći – jesi, ti si jedan veliki izdajnik”.

”Ako BN ovako bezlično laže, onda i ja imam pravo reći što želim. Sva ova afera oko kisika je izmišljena, radi se o bjesnilu BN-a i opozicije koji žele manipulirati, evo kao i sa signalom. BN je besplatno koristio signal RTRS-a, švercali su ga, i Sud je sad presudio na njeihovu štetu i to moraju platiti RTRS-u”, rekao je Dodik.

Na kraju je dodao kako je Vlado Trišić ”najveći tajkun u RS koji je prije rata bio gologuzan”.

Dodik je, uz ostalo, poručio kako je nemoguće da Amerika nameće BiH rješenja o izborima kad se pokazalo kakav je njihov način biranja.

- Advertisement -

4 COMMENTS

  1. Žalosno ali istinito, Erdogan i njegov potrčko Soroš kontroliraju 98% medijskog prostora u BiH! Situacija sa medijskom kontrolom je toliko loša da mi samo jedno rješenje pada na pamet: raditi isto ono što su radili komunisti tridesetih godina! Ilegalno štampati letke i noću ih lijepiti po zidovima i dijeliti slučajnim prolaznicima! Islamisti, možete kako hoćete ali ne i dokle hoćete!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Kako će zastupnici BH Hrvata koji budu glasali za izbacivanje Srba iz Vlade RH nazad kući za Ilindan ili Gospojinu?

Imate li vi neku ideju? Ili mislite da se oni više ne misle vraćati kući? Dobro Milas je ionako u...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -