Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Svi koju su surađivali s NATO-om i Amerikancima pokušavaju spasiti živu glavu

Must Read

Dok talibani slave u središtu Kabula i slikaju se u uredu predsjednika Ašrafa Ganija, na međunarodnom aerodromu “Hamid Karzai” nastavlja se evakuacija, javlja AlJazeera.

Uprkos svemu kako Europljani tako i Afganistanci koji su surađivali s NATO i američkom vojskom pokušavaju spasiti kožu, jer se plaše osvete talibana, koji su skoro bez ispaljenog metka ušli u Kabul.

Tijekom dana evakuacija uprkos ulasku Talibana u grad je nastavljena. Skoro sve europske diplomate i članovi vojne misije članica NATO-a su na zračnoj luci koji osiguravaju američki marinci, dok se talibani nalaze okolo.

- Advertisement -

27 COMMENTS

    • HV je svoju zadacu briljantno uradio tijekom Oluje i Bljeska i zbog tog im se kao sam ucesnik klonim do poda, jer da ove dvije akcije se nisu desile danas bi imali nemogucu drzavu sa srbima istu onu kakvaje BiH.

      • dovrši sa kime nemoguža država uBIH dovrši poskoče Jeli ti smetaju muslimani ili srbi Nemoj da se jebeš a da ti ne uđe

        • briljantna akcija u progonu civila hahahaa i djece isto ko šro je bila briljantna akcija u progonu hrvata civila 91 u hravrtsko Eto poskoče u šta si ostario hahaa

  1. AMERIKA JE UVJEK NA STRANI OKUPACIJE I ZLOČINA TAČNO SE ZNALO DA ČE OVAKO ZAVRŠITI SAĆE AMERIKU NASELIT TALIBANČINE ..SVE POD MOTOM UGROŽENIH CIVILA HAHAHHAA I TAKO OSVAJAJU ČITAVI SVIJET .TRAŽIT ĆE TE VI JOŠ ONOGA MUČENIKA DA GA PUSTE DA VAM POMOGNE

  2. ZIVIO ———————-NATO————————–ZIVJELA NAM KRALJICA DEMOKRATIJE I PRAVDE —————-STUB CIVILIZACIJE—————–AMERIKA———————–UNITED STATES OF AMERICA———————–DOLE —————–GENOCIDASI I REPUBLIKA SRPSKA = GENOCIDNA TVOREVINA………….

  3. AMERIKA IS GREAT AGAIN! Onaj turski potrčko i plaćenik Biden je to stvarno maestralno odradio, i Allah i Erdogan ga obilato nagradili za ovaj uspjeh!

  4. Treba samo pogledati bošnjačke i srpske komentatore,
    čast izuzecima, i to presikati na BiH.
    Onda vidimo kako je teško Hrvatima kao donekle civiliziranom narodu
    opstati među ljudima koji nemaju osnovnog ljudskog respekta
    prema drugom i drugačijem.
    Jedini narod koji je unijo više teritorija,tolerancije u zajedničku državu
    da bi na kraju došao u situaciju da mu se osporavaju osnovna ljudska
    i demokratska prava.
    Duboko se nadam, ne za dugo!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

EUROPA JE POSVE PUKLA: U Švicarskoj se održavaju mirovni pregovori o Ukrajini bez Rusa

Švicarska vlada je danas rekla da u ovoj fazi Rusija nije među 160 izaslanstava pozvanih na mirovne pregovore o...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -