Subota, 4 svibnja, 2024

KORONA JE UČINILA SVOJE: Velik interes za koncert Doris Dragović u Hercegovini

Must Read
Glazbena diva Doris Dragović prije nekoliko dana publici na splitskim Prokurativama, upriličila je nezaboravan koncert prepun emocija. Obožavatelji su s Doris preko dva sata pjevali u glas i više ju puta vraćali na bis. Međusobna ljubav koja se osjetila cijelu večer ne čudi jer Doris je jedna od rijetkih domaćih zvijezda, koja se i nakon više od nekoliko desetljeća postojanja na sceni može pohvaliti stalnim interesom publike. I ovaj je put bilo traženo mjesto više, naprosto je to bio događaj koji se u Splitu te večeri nije propuštao.
Nakon koncerta na splitskim  Prokurativama, Doris sprema glazbeni spektakl u Hercegovini 12. kolovoza 2021. s početkom u 21 sat.
 “Zapravo ovakav interes ni ne čudi s obzirom na popularnost, pjesme i samu pojavu Doris Dragović. Doris je naša istinska glazbena diva, čije pjesme znaju i vole sve generacije. A ovo je njezin prvi koncert u Hercegovini, točnije u Herceg Etno selu.
Na zadnjem je koncert u Mostaru, održanom prije par godina, HDHS Kosaču punila nekoliko večeri za redom. No, četrdesetak dana prije koncerta u slobodnoj prodaji je ostalo svega dvjestotinjak ulaznica i to nas neizmjerno veseli” – rekli su nam organizatori koncerta.
Ulaznice inače možete kupiti na linku
na info pultu Mepas Malla te recepciji Herceg Etno sela.
- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -