Petak, 3 svibnja, 2024

ADVENT JE BAŠ RANO POČEO Uhitili još 10 ljudi: Među njima i muž popularne bivše misice, objavljena još neka imena

Must Read

Među uhićenim poduzetnicima je i Krešimir Hudijan, potvrdio nam je to njegov odvjetnik Šime Patek koji je rekao kako se sa svojim branjenikom još nije čuo, ali će on u podne biti ispitan u sjedištu Uskoka.

 Iskreno, još ne znam o čemu se radi ni što mu se stavlja nateret, jano jutros su me kontaktirali. Upravo sam na putu prema Uskoku, a više informacija imat ćemo nakon saslušanja – rekao je za Jutarnji list.


11:23 Ispitivanja jučer uhićenih obavljaju se na više lokacija. Osim u USKOK-u u Vlaškoj ulici, osumnjičeni se ispituju i u Selskoj ulici. A kako doznajemo ondje je jutros ispitan i Kazimir Bačić.

image

10:37 Među uhićenima su i pomoćnik pročelnika za provedbu komunalnih aktivnosti i održavanje infrastrukture i objekata mjesne samouprave, Darko Barun te arhitektica Sanja Borisavljević, javlja N1. Te Informacije zasad još nisu službeno potvrđene.

N1 navodi i da je glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić danas ispitan u USKOK-u. Kratko je iznio svoju obranu, odbacivši sve što mu se stavlja na teret.


10:08 U prostorije Uskoka u Vlaškoj 116 jutros je prva, 15 minuta prije 8 sati, dovedena Jelena Čeklić, bivša članica Povjerenstva za davanje u zakup javnih površina. Ona već više od dva sata razgovara s istražiteljima, no zasad nije poznato što im je rekla. Očekuje se da će na saslušanje u Uskok tijekom prijepodneva biti doveden i glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić. Kako doznajemo, on je noć proveo u pritvorskoj jedinici na Oranicama, odakle će biti direktno dovezen u sjedište Uskoka. U dvorište Uskoka nešto iza 10 sati ušao je i automobil s 10 kutija dokaznog materijala.


09:03 Među jutros uhićenima je i Zdravko Čabraja, javlja N1. On je član gradskog odbora Stranke rada i solidarnosti Bandić Milan 365.

Policija i Uskok o uhićenjima bi se trebali oglasiti tijekom dana, a zatraže li za nekoga od uhićenih istražni zatvor o tome će odlučivati sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda.


08:28 Uhićeno je osam poduzetnika i dvoje zaposlenika Grada Zagreba. Neslužbeno doznajemo da je jedan od uhićenih poduzetnika i građevinar Ivan Papić, muž bivše Miss sporta Stefany Hohnjec.


Jučerašnja velika operacija USKOK-a i policije nije ni završena, a u Zagrebu je, kako doznajemo, danas već u tijeku nova policijska akcija.

Kako neslužbeno doznajemo, rano jutros privedeno je desetak osoba, riječ je o kaznenim djelima primanja mita, a i u ovom  slučaju među osumnjičenima su neki djelatnici zagrebačke Gradske uprave.

Podsjetimo, jučer su kao najkrupnije zvjerke pali Kazimir Bačić, glavni ravnatelj HRT-a, Milan Lončarić, vlasnik TEŽ-a, Zdravko Krajina i Velimir Žaja, vozači Milana Bandića, Andrea Šulentić, bivša šefica Stručne službe zagrebačkog gradonačelnika, Jelena Čeklić, bivša članica Povjerenstva za davanje u zakup javnih površina, poduzetnik Denis Mohenski, poznat pod nadimkom “kralj Adventa”, te Ana Stavljenić-Rukavina, bivša bliska suradnica Milana Bandića.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -