Utorak, 30 travnja, 2024

Ibrahimović u neugodnoj situaciji zbog kladionice

Must Read

Najbolji švedski nogometaš svih vremena Zlatan Ibrahimović (39) našao se u neugodnoj situaciji jer kompanija u kojoj je on jedan od investitora ima 10 posto dionica u jednoj kladionici, a FIFA i UEFA zabranjuju da igrači imaju financijsku korist od kladionica, objavili su talijanski mediji prenoseći pisanje švedskog dnevnika Aftonbladet.

Prema Aftonbladetu, kompanija “Unknown AB”, sa sjedištem u Stockholmu i u kojoj je Ibrahimović jedan od dioničara, ima 10 posto dionica u kladionici “Bethard.com”.

To bi Ibrahimovića moglo puno koštati, mogao bi dobiti novčanu kaznu od 100 milijuna eura ili suspenziju od maksimalno tri godine, navode talijanski mediji.

“O tome nismo razgovarali s Ibrahimovićem i ne razmišljam o mogućim sankcijama. No, što se tiče Fifinih pravila, trebala bi biti jasnija jer postoje dvojbe u vezi njihova tumačenja”, kazao je za Sportbladet glavni tajnik Švedskog nogometnog saveza Hakan Sjostrand, prenosi Hina.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

SVI ĆE NA CRNU LISTU: Umjesto u Sarajevu, zamislite, u Mostaru održan sastanak Uprava javnih poštanskih operatera u BiH

Predstavnici Uprava tri bh. javna poštanska operatera, HP Mostar, BH Pošte i Pošte Srpske provocirali su danas Michaela Murpheya...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -