Nedjelja, 5 svibnja, 2024

SIP O BROJANJU MOSTARSKIH GLASAČKIH LISTIĆA: Opet najavljeno kašnjenje

Must Read

”Sutra, 27. prosinca 2020. godine se u Glavnom Centru za brojanje vrše pripremne radnje kako bi se pristupilo brojanju glasačkih listića birača koji su glasovali putem pošte. I u ovisnosti od dinamike pripreme postoji mogućnost da će samo brojanje te kategorije listića početi sutra u popodnevnim satima”, priopćilo je Središnje izborno povjerenstvo BiH, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Naime, u Glavnom centru za brojanje u sarajevskoj Zetri, broje se listići s biračkih mjesta za glasovanje u odsustvu, glasački listići iz inozemstva, glasački listići birača koji su glasovali putem redovitih i COVID-19 mobilnih timova, glasački listići birača koji su glasovali na nepotvrđenim glasačkim listićima i provode se brojanja listića po naredbama Središnjeg izbornog povjerenstva BiH.

”Prve aktivnosti Glavnog centra za brojanje u vezi s izborima u Mostaru počele su dan nakon izbora. Glavni centar za brojanje u skladu sa Planom rada ne radi u dane praznika 25. i 26. prosinca 2020. godine i neće raditi 1. i 2. siječnja 2021. godine kao ni 6. i 7. siječnja 2020. godine. Izborni promatrači akreditirani za promatranje rada Glavnog centra za brojanje imaju pravo promatrati sve aktivnosti koje se provode u Glavnom centru za brojanje”, navelo je državno izborno povjerenstvo. /HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -