Utorak, 30 travnja, 2024

JERKOVIĆ: Otkazan Božićni domjenak, planirana sredstva donirat će se Hrvatima povratnicima

Must Read

Zbog trenutne epidemiološke situacije izazvane koronavirusom Božićni domjenak koji se već tradicionalno održava u organizaciji dopredsjednika RS iz reda hrvatskog naroda Josipa Jerkovića ove godine nećemo biti u mogućnosti isti organizirati, priopćeno je iz ureda Josipa Jerkovića.

U priopćenju je istaknuto da će sredstva planirana za održavanje domjenka bit iskorištena za podjelu poklon bonova za kupovinu osnovnih životnih namirnica našim povratnicima povodom Božićnih blagdana.

“Iste ćemo podijeliti onima kojima je to najpotrebnije da bar malo obradujemo naše povratnike i omogućimo im da dostojno proslave najradosniji kršćanski blagdan”, priopćeno je.

Jerković je iskoristio priliku i čestitao Božić.

“Iako će ove godine Božić proći u nešto drugačijoj atmosferi zbog različitih ograničenja donesenih od strane stožera civilne zaštite svima koji se pripremaju za nadolazeće blagdane želim da ih dostojanstveno proslavite u sreći i zadovoljstvu, dobrom zdravlju, slozi i radosti zajedno sa svojim najbližima pri tome pridržavajući se mjera opreza koje
nam savjetuju stručnjaci s ciljem sprječavanja daljnjeg širenja pandemije izazvane koronavirusom”, priopćeno je./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

‘Skinite se s TikToka i uzmite oružje’. Britanci ismijavaju gen Z nakon vijesti o mobilizaciji

  Mnogi su isprva mislili da je vijest mobilizaciji još jedna lažna vijest s društvenih mreža, međutim shvatili su da je istina...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -