Petak, 3 svibnja, 2024

Pejaković: “Nije primjereno danas još davati komentare glede cijele situacije iz poštivanja prema preminulom”

Must Read

Nije umjesno i primjereno danas još davati komentare glede cijele situacije iz poštivanja prema preminulom.Očekujemo najmanje isti rezultata kao i prije četiri godine, kazao je Goran Pejaković, HNS-ov kandidat za načelnika Travnika, komentirajući izborni proces u toj općini.

Goran Pejaković, kandidat stranaka okupljenih oko Hrvatskog narodnog sabora BiH, za načelnika Travnika, kratko je za Dnevnik.ba  komentirao rezultate Lokalnih izbora 2020. u toj općini i osvrnuo se na nemili događaj vezan uz smrt dr. Mirsada Pece, SDA-ovog kandidata za načelnika.

Pejaković je istaknuo kako su u Općinskom odboru HDZ-a BiH u Travniku zadovoljni rezultatima izborima i time što je veliki broj birača prepoznao njihov program.

“S velikim žaljenjem primio sam vijest o smrti dr. Mirsada Pece. I ovim putem izražavam najiskreniju sućut obitelji, ali i prijateljima i stranačkim kolegama preminulog dr. Mirsada Pece”, kazao je Pejaković za Dnevnik.ba.

Mirsad Peco koji se jučer u tijeku izbornog dana preminuo od posljedica korona virusa vodio je u utrci za načelnika Travnika, dok je Goran Pejaković odmah na listi iza njega.

Izborni proces u toj se općini nastavio do 19 sati i održan je bez većih smetnji. Ipak, iz SIP-a BiH još uvijek nema informacija što će točno biti s rezultatima izborima u Travniku. Riječ je o prvom ovakvom slučaju od samostalnosti BiH.

“Nije umjesno i primjereno danas još davati komentare glede cijele situacije iz poštivanja prema preminulom.Očekujemo najmanje isti rezultata kao i prije četiri godine”, kazao je Pejaković.

G. L. / Dnevnik.ba

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -