Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Donald Trump iznova “iznenadio” profesionalne manipulatore i velika je šansa da će pobjediti

Must Read

Bez obzira na to da li dobio ili izgubio izbore, aktualni predsjednik Donald Trump je iznova napravio šok i srušio rezultate svih anketa. Umjesto plavog vala demokrata, svjedočimo crvenom valu Republikanaca tj. predsjednika Donalda Trumpa.

08h30 – Donald Trump se upravo obratio Amerikancima s riječima da je uvjerljivo pobijedio i da druga strane želi pokrasti izbore.

Umjesto uvjerljive pobjede Joe Bidena, koju su najavljivali svi mediji, Donald Trump osvaja državu po državu. Čak i Senat vjerojatno ostaje u rukama Republikanaca. Velika je vjerojatnoća da će Donald Trump slaviti pobjedu i osvojiti drugi predsjednički mandat.

Prateći rezultate predsjedničkih izbora u Sjedinjenim državama, spoznali smo manipulacije hrvatskih, američkih i europskim mainstream medija koji su tijekom noći priželjkivali pobjedu Joe Bidena i iznosili pogrešne informacije.

Foxnews je definitivno jedini medij koji je tijekom noći ispravno prezentirao i izvještavao o rezultatima glasanja za predsjednika Sjedinjenih država.

Sačekajmo još par sati, kada će se sve razjasniti i kada ćemo znati tko je pobijedio, prenosi Logično.com

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto Hrvatski Kantoni Nemaju Svoje TV Kuće?

Hrvate se uvuklo u priču o kanalu na hrvatskom jeziku na razini države, koji je protuustavan Kada govorimo o medijima...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -