Nedjelja, 19 svibnja, 2024

BIT ĆE POSLA ZA ŽIFKA: Radončić zatvorio 200 ljudi

Must Read

SARAJEVO – Ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić rekao je kako se u proteklih šest mjeseci, od kada obavlja dužnost ministra, više od 200 ljudi našlo u zatvorima.

Radončić ističe kako se to nije dogodilo zato što je on to tražio, već zato što je cijeli sigursnosni sustav ohrabren i depolitiziran.

Rekao je kako će borba protiv korupcije biti nastavljena i da će biti dnevnih poraza, ali da situacija ide u dobrom smjeru.

Radončić je ocijenio da je bezbjednosna situacija u BiH na regionalnom i nivou zemalja koje se smatraju postkonfliktnim društvima.

“To znači da potencijalni izvršitelji teških krivičnih djela u BiH mogu lakše doći do sredstava izvršenja, bilo da je riječ o eksplozivu ili nekoj drugoj vrsti oružja, nego na primjer u Njemačkoj ili Velikoj Britaniji”, rekao je Radončić za Večernji list te istaknuo kako se službe sigurnosti u BiH i čitav sigurnosni sustavza sada uspješno nose s tim.

Govoreći o Sporazumu o elektronskoj razmjeni podataka, koji su potpisale sve županije, entiteti i institucije BiH, Radončić je naveo kako je to osnovni uvjet da bezvizni režim za građane BiH i dalje ostane.

“To je stvar koja se mora provesti, jer je alternativa tome da građani BiH stoje u redovima i čekaju vize. To nećemo i ne smijemo dopustiti”, poručio je Radončić.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

USTAŠKI ČASNIK IZ FILMA SVETLANE BROZ: Odbjegli ratni zločinac i dalje se skriva od Interpola, no svi znaju da živi u Metkoviću

Iako je Tužiteljstvo BIH još 2012 podiglo optužnicu protiv Hrstića a Interpol još 2018 raspisao potjernicu za njim Miroslavu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -