Utorak, 21 svibnja, 2024

Preminuo muškarac koji je stradao u prometnoj nesreći kod Širokoga Brijega

Must Read

Jedna muška osoba preminula je od ozljeda zadobivenih u teškoj prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak dogodila u Knešpolju kod Širokog Brijega.

Od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar preminuo je V.L. rođen 1969. godine iz mjesta Uzarići kod Širokoga Brijega, izjavio je za portal Jabuka.tv županijski tužitelj Josip Aničić.

Još ranije smo potvrdili dobili i iz policije.

Preminuo je 50-godišnji muškarac iz Širokoga Brijega, kazala je za portal Jabuka.tv glasnogovornica Uprave policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke Martina Medić.

Podsjećamo, u prometnoj nesreći, koja se dogodila u 15:50 sati, sudjelovala su dva osobna automobila i tegljač.

Promet je u potpunosti bio zatvoren dva sata, a intervenirala je Hitna medicinska pomoć Doma zdravlja Široki Brijeg, pet pripadnika Profesionalne vatrogasne postrojbe Široki Brijeg s dva vozila dok su očevid izvršili policijski pripadnici Policijske uprave Široki Brijeg uz nazočnost dežurnog županijskog tužitelja.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Je li međunarodno pravo na samrti?

U proteklih nekoliko tjedana svjedočimo nevjerojatnom paradoksu na međunarodnoj sceni: Sjedinjene Američke Države, Njemačka i Ujedinjeno Kraljevstvo, tri velike...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -