Utorak, 21 svibnja, 2024

HDZ BiH: Presuda ne može umanjiti značenje i doprinos generala

Must Read

MOSTAR, 29. 5. 2013. HDZ BiH u povodu današnje nepravomoćne haaške presude šestorici bh. Hrvata ističe kako ista nije neočekivana, s obzirom na teške kvalifikacije i optužbe Tužiteljstva Haaškog tribunala koje su se provlačile u javnosti točno 3295 dana.
HDZ BiH vjeruje kako će drugostupanjskom presudom biti odbačena teza o „udruženom zločinačkom pothvatu” i kako će prvostupanjske presude šestorici bh. Hrvata biti odbačene ili značajno umanjene.
HDZ BiH iskazuje potporu šestorici bh. Hrvata i njihovim obiteljima u ovim teškim trenucima, te vjeruje kako će u konačnici istina izaći na vidjelo.
Presuda, ma kakva ona bila, neće, niti može umanjiti u našim očima značenje i doprinos generala Slobodana Praljka Jadranka Prlića, Brune Stojića, Milivoja Petkovića, Valentina Ćorića i Berislava Pušića u stvaranju hrvatske slobode, obrane hrvatskoga naroda u BiH, kao i stvaranju preduvjeta za mirovne pregovore u BiH, koji su, između ostaloga, omogućili i opstanak bošnjačkom narodu u BiH.
ODJEL ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU HDZ BiH

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Je li međunarodno pravo na samrti?

U proteklih nekoliko tjedana svjedočimo nevjerojatnom paradoksu na međunarodnoj sceni: Sjedinjene Američke Države, Njemačka i Ujedinjeno Kraljevstvo, tri velike...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -