Subota, 27 travnja, 2024

‘Onomatobleja Show’ u Vitezu i Širokom Brijegu

Must Read

‘Onomatobleja Show’, predstava s elementima satire i humora, nastavlja svoje putovanje kroz BiH, a prvi naredni nastup bit će održan u utorak, 7. srpnja, u Vitezu, dok u srijedu, 8. srpnja, mostarski trojac dolazi u Široki Brijeg.

Riječ je o satiričnoj komediji na bini koja je do sada nasmijala publiku u skoro svim gradovima Bosne i Hercegovine. Dvorane su popunjene do zadnjeg mjesta, a u predstavi svako pronađe ono što želi, nekome je to čašica smijeha, nekome burence satire, priopćili su iz OKC-a Abrašević.

Glavni i sporedni likovi su mostarski trio: Nikola, Luka i Omer prošireni u likove Random Lovac, Zdena Pičeta, Đontra, MC Third Entity, MC OG ShnjakaBo i još mnogi koji će vas sigurno nasmijati do suza, poručuju iz Abraševića.

Predstava u Vitezu održat će se u kino dvorani s početkom u 19:30 sati, dok će u Širokom Brijegu biti održana u Hotelu “Park” u 20 sati.

Predstava i turneja nastali su pod okriljem mostarskog OKC-a Abrašević, u sklopu projekta BHRI.

Ulaz na predstavu je besplatan i nije za mlađe od 15 godina.

Broj mjesta, uvažavajući propise kriznog stožera, je ograničen, a zaštitne maske su obavezne, stoji u priopćenju.

Bild.ba

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Wer schlägt uns die Resolution zur lebendigen bosniakischen Srebrenica vor, während das tote kroatische Grabovica ignoriert wird?

Offiziell sind es Deutschland und Ruanda. Tatsächlich aber ist es die Bundesrepublik Deutschland, ein Land mit doppeltem Ziel in...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -