Subota, 4 svibnja, 2024

Radončić potpisao memorandum o suradnji u borbi protiv trgovine ljudima

Must Read

U sklopu Odbora ministara i u okviru Konvencije o policijskoj suradnji zemalja jugoistočne Europe na Brdu kod Kranja održana je Ministarska konferencija posvećena završetku projekta “Predstavljanje uslova za osnivanje zajedničkih istražnih timova u borbi protiv trgovine ljudima u jugoistočnoj Europi”.
Konferencija je rezultirala potpisivanjem Memoranduma o razumijevanju o suradnji i pomoći u projektu korištenja zajedničkih istražnih timova protiv trgovine ljudima u jugoistočnoj Europi na lokalnoj razini.
U ime Bosne i Hercegovine, Memorandum, kojim se izražava spremnost za poboljšanje postojećih oblika stručne i operativne suradnje u području borbe protiv trgovine ljudima. potpisao je ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić.
Prepoznajući značaj uvezivanja timova pojedinačnih zemalja u radu na ovom delikatnom pitanju, Europska unija je osigurala financijska sredstva, a zemlje-potpisnice Memoranduma su nadležne za njegovo provođenje, priopćeno je iz Ministarstva sigurnosti BiH.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

REZOLUCIJA BEZ ARMENIJE; IZRAELA I KONGA: Među konsponzorima priču predvode države koje nikada nisu i neće priznati genocide koje su počinile. Među njima...

Broj kosponzora rezolucije o Srebrenici i dalje raste. Trenutno su ukupno 32 države navedene kao kosponzori rezolucije, prenosi N1....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -