Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Jednostavno Poj

Must Read
U tijeku su prijave za novi ciklus programa Poj – poezija, jednostavno kojeg organizira Svjetski savez mladih Hrvatska.
 
Poj je kulturno-edukativni program s ciljem razvijanja čitateljskih i interpretacijskih kompetencija mladih na području poezije, promicanja čitanja kao načina provođenja slobodnog vremena i razvijanja kreativnog zajedništva mladih. Jednostavno rečeno, Poj je mjesto jednostavnog čitanja poezije.

Okosnicu programa čini ciklus od 10 radionica čitanja na kojima se uz pomoć teoretske pozadine i iskustava sudionika razvija zajedničko čitanje i kreativno tumačenje 50 pjesama suvremenih hrvatskih pjesnika – sve to uz jedinstvenu posvećenost kreativnosti, čitanju, zajedništvu i iskustvu. Fascinantne teorije, vječne rasprave i kreativne igre jamac su jedinstvenog iskustva vrhunske poezije koje nudi Poj, a sudionike ove godine čekaju i 3 posve nove pjesničke aktivnosti iznenađenja!

Radionice se odvijaju u trajanju od 3 mjeseca na tjednoj bazi u 90-minutnom formatu za više grupa od 10 stalnih sudionika, a program započinje 16. 3. 2020. godine u Zagrebu.


Prijave za Poj otvorene su do 9. 3. 2020. na sljedećoj poveznici:
http://tinyurl.com/poezijajednostavno20
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

USTAŠKI ČASNIK IZ FILMA SVETLANE BROZ: Odbjegli ratni zločinac i dalje se skriva od Interpola, no svi znaju da živi u Metkoviću

Iako je Tužiteljstvo BIH još 2012 podiglo optužnicu protiv Hrstića a Interpol još 2018 raspisao potjernicu za njim Miroslavu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -