Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Noam Chomsky dolazi u Sarajevo

Must Read

Međunarodna konferencija i podučavanje stranog jezika i lingvistike  FLTAL’13 bit će održana od 3. do 5. svibnja u u kampusu sveučilišta na Ilidži u Sarajevu.
Posebnost ove konferencije ogleda se u tome što će se, pored uvodničara Iana Robertsa s Cambridge sveučilišta i Paula Nationa s Welington sveučilišta na Novom Zelandu, sudionicima i gostima konferencije putem video linka obratiti poznati filozof i lingvista, profesor emeritus lingvistike Noam Chomsky s MIT-a (Massachusetts Institute of Technology.)
Međunarodna konferencija o podučavanju jezika i lingvistici okuplja najbolje stručnjake iz prakse, a održava se treću godinu za redom.
Burch sveučilište organizira konferenciju s 11 sveučilišta iz BiH, Federacije i Republike Srpske, Engleske i Turske, a 420 sudionica iz 50 zemalja predstavit će oko 350 znanstvenih radova, priopćeno je iz IBU-a.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija raspisala tjeralicu za Zelenskim

Rusko ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je tjeralicu za ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, javlja ruska državna novinska agencija RIA Novosti. “Volodimir...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -