Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Igrači Širokog Brijega u svlačionici tražili smanjenje premija i ulaganja u nogomet: Podižite hrvatske institucije, narod se ne brani šutanjem lopte!

Must Read

Utakmica na Pecari, s puno naboja, stresa za ulazak u četvrtzavršnicu Kupa BiH i slatka pobjeda nad ekipom Sarajeva 3:2.

Po završetku utakmice u svlačionici Širokobriježana je vladalo pravo slavlje, nitko nije mogao sakriti svoje zadovoljstvo, pa tako ni predsjednik kluba Miro Kraljević koji je u zanosu euforije igračima obećao dati sve.

Oduševljeni igrači su ga dočekali s uzvicima: “Dolje  premija, dolje premija…”, na što je Kraljević u zanosu rekao: “Sve ćemo vam dati, baš sve”.

Igrači su ponovili : “Ništa nam ne dajite, nije smisao nacionalne borbe samo nogomet, krenite raditi hrvatske institucije u našim kantonima”.

Na to je u svlačionicu ušao Fra Vjekoslav Max Pavelić Lasić, Kraljevićev laureat i kazao: Pa ja sam institucija i podigao sam se jutros rano oko 9h. Te je nastavio:

Draga dječice, kad vas ovako vidim, zamišljam našeg blaženika Antu Pavelića, kako se u raju igra s dječicom i govori im Draga dječice, igrat ćete jednog dana kao nogometaši NK Širokog.

Na to su igrači kazali: Ti si jebena budala. Trebamo institucije.

Kako je to izgledalo pogledajte u videoprilogu:

Tekst je tek blago ironiziran. Pošto mnogi detalji iz satiričnih inputa, na žalost odgovaraju istini.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Twitter je prepun sprdnji zbog uhićenja suradnika HDZ-ove ministrice, pogledajte fore

NOVI dan, nova afera u hrvatskoj politici, a i ova je - vezana za HDZ. Naime, na zahtjev Ureda...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -