Nedjelja, 28 travnja, 2024

Bivšem igraču Širokog Brijega ponovo slomljena noga na terenu

Must Read

Nogometaši Varaždina izborili su osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa pobijedivši Rudeš 4-2 u šesnaestini finala., ali utakmicu su zasjenile nemile scene u 48. minuti. Pri vodstvu Varaždina od 3:0 na Tomislava Turčina startao je Rudešov Toni Gorupec i slomio mu desnu nogu. Noga je pukla kod zgloba pa je oštećen i ligament, piše 24sata.

-Bilo bi bolje da smo izgubili 7-0 nego da se dogodila ova teška ozljeda. Takve ozljede znaju usporiti nogometnu karijeru, no siguran sam da će se Tomislav nakon svega vratiti još jači i bolji – rekao je nakon utakmice trener Borimir Perković.

Igrači su bili u nevjerici s obzirom da je bila riječ o vanjskom prijelomu noge. Vozilo hitne pomoći dovezlo se na teren, liječnički tim imobilizirao mu je desnu nogu i Turčin je hitno prevezen u varaždinsku bolnicu, a utakmica se nastavila.

Za Varaždince su zabijali Dominik Glavina u 3., Matej Senić u 36., Iranac Mohammad Mehdi Mehdikhani u 46. i Dejan Glavica u 74. minuti, dok su Rudeš golove postigli Antonio Raguž u 60. i Tomislav Havojić u 69. minuti.

Sudac Marin Vidulin za isti start Gorupeca dao je žuti karton. Inače, Turčinu je to već drugi lom noge u malo više od godine dana. U kolovozu prošle godine kao igrač Širokog slomio je fibulu u utakmici njegova kluba protiv Čelika.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Hrvati su na izborima mogli izabrati trojicu iz dijaspore neovisnih o Plenkoviću. Mogli su nadzirati Vladu RH. Nisu to učinili. Stiže već sve na...

Ovako govori hrvatski predsjednik o plinovodu i američkim ucjenama. Jednostavno je. Hrvatska je već trebala poslati poruku SAD-u da...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -