Nedjelja, 19 svibnja, 2024

MUP HNŽ-a se oglasio o pretresu Ultrasa u mjestu u kojem su zaustavljeni

Must Read

Navijači skupine “Ultras” su u srijedu oko 10 sati i 15 minuta na cesti M17, u blizini restorana Borik, izišli iz kombija s palicama i uputili se prema kombiju parkiranom na štandu voća.

Intervencijom policije stavljeni su pod kontrolu i dopraćeni do prostorija Jedinice za potporu MUP-a HNŽ. Tom prilikom izuzeto je 68 drvenih palica, 4 metalne palice, 1 fantomka i 6 komada bengalki. Poduzete su potrebne mjere.

Za protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ registrirane su 4 prijave, na području Mostara 3 i na području Konjica 1.

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je 1 prekršaj i to na području Mostara.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 9 prometnih nesreća; na području Mostara 7, na području Stoca 1 i na području Konjica 1. Dvije su osobe zadobile ozlijede neutvrđenog stupnja, četiri osobe lake tjelesne ozlijede.

(www.jabuka.tv)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

USTAŠKI ČASNIK IZ FILMA SVETLANE BROZ: Odbjegli ratni zločinac i dalje se skriva od Interpola, no svi znaju da živi u Metkoviću

Iako je Tužiteljstvo BIH još 2012 podiglo optužnicu protiv Hrstića a Interpol još 2018 raspisao potjernicu za njim Miroslavu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -