Nedjelja, 5 svibnja, 2024

KOMŠIĆ NAJAVIO TUŽBE MEDIJIMA: Nazivaju me “hrvatskim članom Predsjedništva”

Must Read

Ured člana Predsjedništva BIH g. Željka Komšića najavio je tužbe protiv svih medija u BIH koji g. Komšića nazivaju “hrvatskim” članom Predsjedništva.

Odvjetnički ured Avdo&Avdo dostavio je danas nizu medija u BIH dopis, upozorenje pred tužbu, da hitno sa svojih medija uklone vijesti u kojima se g.Komšića naziva “hrvatskim članom predsjedništva”, budući da to čini štetu g. Komšiću u privatnom i poslovnom okruženju te ga takvi epiteti čine anksioznim, pošto mu Sarajlije često na cesti dobacuju “đe si Ustašo”.

Naime u metropoli svih građana BIH postalo je normalno Hrvate nazivati odmilja Ustašama a Srbe Četnicima. Radi se o čudnim sociološkim tokovima čiji uzrok je za sada nepoznat, a pojašnjenje im ne umiju dati niti najveći umovi današnjice, poput recimo uma Tunje Filipovića.

Najtužnije je što u ovom blaćenju g.Komšića sudjeluju i neki građanski orijentirani mediji poput Saff.ba, Bošnjaci.org i IslamBosniaShaqa.net tvrdi se u priopćenju.

G. Komšić cijeli svoj život bori se protiv nacionalističke logike i nije zaslužio da ga se naziva bilo kakvim nacionalnim prefiksima stoji u dopisu ovog odvjetničkog društva.  Ovakve uvrede nije doživljavao ni u najgorim danima ratovanja za BIH kada je  uzeo pušku i borio se za slobodu svoje domovine – stoji u dopisu.

G. Komšić je na posljednjim izborima dobio više glasova nego g. Džaferović a g. Džaferovića nitko ne naziva hrvatskim članom predsjedništva niti ga tko vrijeđa stav je Komšićevog odvjetničkog ureda.

Oni tvrde da je Komšić dobio čak i više srpskih glasova na razini Federacije BIH nego što ima Srba u multietničkom Sarajevo. Što je dokaz da je on predsjednik svih građana BIH.

Na naš upit zašto onda uporno radi na svađanju Bošnjaka i Hrvata ako mu je mrzak nacionalizam, te zašto se ne svađa sa svojom suprugom  ako mu se svađa s Bošnjacima, umjesto što zavađa narode, još nismo dobili odgovor.

izvor:ironija.info

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -