Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

NEKOREKTAN ODNOS Predsjednik mostarskog SDP-a Edin Zagorčić podnio ostavku

Must Read

Predsjednik Gradskog odbora Socijaldemokratske partije BiH Mostar Edin Zagorčić podnio je ostavku na svoju funkciju te time otvorio još jedno polje podjela u najvećoj stranci bh. ljevice.

Zagorčić je ostavku objavio na svom Facebook profilu te napisao i sedam razloga zbog čega je to uradio. Prvi od njih je “nekorektan i ignorantski odnos rukovodstva stranke prema legalno izabranim organima Gradske organizacije, prenosi Klix.

Dalje navodi formiranje duplog izbornog stožera podržanog od predsjednika SDP-a te izdaju gradske organizacije od nekih članova bliskih predsjedniku. Za njih Zagorčić kaže da su došli u SDP da bi kupili svoju budućnost.

Navodi kao razlog i napuštanje uglednih članova, lošu kadrovsku politiku, neodgovoran odnos prema imovini SDP-a te pogubnu financijsku politiku. Zagorčić navodi da njegova ostavka nije ne znači odlazak iz stranke niti prelazak u drugi politički subjekt.

“Jednostavno nisam spreman dijeliti odgovornost za neostvarena prava”, zaključio je.

Ostavka Edina Zagorčića na mjesto predsjednika SDP-a Mostar nastavak je dugogodišnjih podjela unutar Gradskog odbora te sukob jedne struje s predsjednikom SDP-a Nerminom Nikšićem. Nikšić je često znao istaći da je Mostar jedna od rijetkih organizacija u kojoj je gubio unutarstranačke izbore.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto Hrvatski Kantoni Nemaju Svoje TV Kuće?

Hrvate se uvuklo u priču o kanalu na hrvatskom jeziku na razini države, koji je protuustavan Kada govorimo o medijima...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -