Mamić: Predsjednik Vrhovnog suda i ja smo toliko intimni, jedino nije bilo seksa

Nakon što je Zdravko Mamić optužio predsjednika Vrhovnog suda Đuru Sessu za korumpiranost, a on uzvratio da se njih dvojica ni ne poznaju i da su se susreli dva puta, za Dnevnik Nove TV reagirao je sam Mamić.

Mamić tvrdi da Sessa ne govori istinu te da njih dvojica imaju “duboku prošlost i neraskidivu povezanost”.

“Poznajemo se vrlo dobro. Ja bih rekao da smo toliko intimni jedino što nije bilo seksa između nas dvojice. Sessa je samo jedan od kapitalaca i namjerno sam krenuo od kapitalaca, ali ima tu njih još puno, oni znaju koji su, ja dobro znam koji su, mi međusobno znamo što je bilo, što sve znamo jedni o drugima. Ja imam neoborive dokaze ja sigurno ne pucam prazan ćorak”, rekao je Zdravko Mamić za Novu TV, dodavši da ima dokaze i da će ih predočiti samo šefovima DORH-a i USKOK-a.

Slučaj je to koji je podignuo prašinu u pravosudnim redovima. Ministar pravosuđa poručio je da se bez dokaza ne može ozbiljno razgovarati o tim optužbama.

”Ne mislim da je sve u pravosuđu čisto, jako bih volio, ako netko nešto ima da podastre dokaze i da zapravo se sustav pročisti, a sve ovako dok je na ovoj razini da se priča korumpirani su ovi ili oni… i sustav pravosuđa sigurno ima takvih slučajeva, ima takvih ljudi kojima nije tamo mjesto”, rekao je ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković.


guest
14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments