Petak, 3 svibnja, 2024

HERCEGOVAČKI OBRAČUN U ZAGREBU: Gradonačelnik Bandić napao glasnogovornicu Bebek!

Must Read

ZAGREB – Novu dozu primitivizma i divljaštva iskazao je Milan Bandić, koji nekontroliranim ispadima prema novinarima, a, čini se, i najbližim suradnicima, nastavlja sramotiti funkciju gradonačelnika glavnoga grada Hrvatske.

U ničim izazvanom sumanutom monologu u Umjetničkom je paviljonu izvrijeđao vlastitu glasnogovornicu Dajanu Antoniju Bebek. Usporedio je njezino sjedenje za vrijeme tiskovne konferencije o Zagrebačkom kulturnom ljetu s ubijenim novinarom Khashoggijem.

Većina prisutnih na konferenciji izgledala je zbunjeno i šokirano riječima Milana Bandića, osim najbližih suradnika i pročelnika koji su ga gledali s podsmijehom i sažaljenjem, valjda već naviknuti na Bandićeve nekontrolirane ispade i verbalno zlostavljanje predstavnika medija i suradnika, piše Dnevno.hr.

Inače, glasnogovornica Dajana Bebek u novinarskim krugovima spada među omiljenije PR-ovce u Hrvatskoj.

Podsjetimo, Bandić je iz Gruda, a Bebek iz Ljubuškog.

Dakako, ovom prilikom izražavamo punu podršku kolegici Bebek.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -