Petak, 3 svibnja, 2024

KAOS U VLASENICI: Pravosudni policajac ubio muškarca koji je došao na suđenje!

Must Read

Pravosudni policajac se najvjerojatnije igrao pištoljem koji je slučajno opalio

Tragične vijesti stižu iz BiH, sa suda u Vlasenici. Naime, ondje je pravosudni policajac Mladen D., zaposlen tek prije tri mjeseca, iz pištolja ubio muškarca koji je došao na sud. Nesretan događaj odvio se u srijedu oko 12 sati.

Svetosavska ulica u Vlasenici je u potpunosti blokirana te je na terenu puno policije. Kako piše bosanski portal Klix, slučajni prolaznici su ostali u šoku zbog ovog događaja. Šef pravosudne policije Republike Srpke, Željko Dragojević, rekao je za Klix da je upoznat sa slučajem i da se još uvijek ne zna je li riječ o nesretnom slučaju.

“Mladen je odradio pripravnički staž kod nas, a prije toga završio je obuku za sudskog policajca, kao i obuku za upotrebu vatrenog oružja”, izjavio je Dragojević.

Prema neslužbenim informacijama, pravosudni policajac se najvjerojatnije igrao pištoljem koji je slučajno opalio Milu J., muškarca koji je došao na suđenje.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -