Petak, 3 svibnja, 2024

FOTO | VIDEO | U prekrasnoj atmosferi košarkaši Čapljine izborili Premijer ligu protiv HKK Posušja! Pogledajte izjavu trenera Džidića

Must Read

Košarkaši Čapljine plasirali su se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine i na taj način u Čapljinu vratili najelitniji rang bh. košarke.

Pred punom Gradskom sportskom dvoranom, u kojoj je bio i veliki broj gostujućih navijača iz Posušja, Čapljinci su postigli treću pobjedu i tako ušli u Premijer ligu.

Podsjetimo, Čapljina je slavila protiv Posušja u provoj utakmici, da bi potom Posušje izjednačilo na 1:1, a potom Čapljina povela sa 2:1 i večeras završila plasman u Premijer ligu BiH sa tri pobjede.

Naglasimo također kako je atmosfera bila odlična kakva se rijetko viđa i u ABA ligi. Za istu su zaslužni  navijači oba kluba. Trener  KK Čapljine gosp. Džidić je u svojoj izjavi posebno naglasio navijače te je pohvalio rad  KK Posušja. Sve u svemu lijepa priča iz Trećeg i dokaz da nismo svi iselili. Ekipa portala Poskok.info ovom prilikom čestita KK Čapljini i želi dobar uspjeh u prvom rangu natjecanja dogodine.

VIDEO:

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -