Subota, 27 travnja, 2024

Tajanstvena organizacija prijeti smrću uredniku BHRT-a

Must Read

Pismo koje je pisano rukom poslano je na adresu javnog servisa, a naslovljeno je na Marka Radoju, šefa informativnog programa ove televizije. Pismo potpisuje izvjesni “Trifko Spasić i grupa prijatelja”.

U pismu je, između ostalog, navedeno i kako će njemu glava biti odrubljena ako ne vrati Svjetlanu Topalić na mjesto TV-voditeljice.

Cijeli skandal nastao je, zapravo, potpuno bespotrebno.

Naime, Topalić je nedavno čestitala dan Republike Srpske na svom Twitter profilu, a ubrzo nakon tog je promijenila radno mjesto i počela raditi na portalu BHRT-a.

Kako je sama potvrdila za Dnevnik.ba, prelazak na portal nije imao veze s čestitkom Dana RS, to je bila ranije donesena odluka u dogovoru s uredništvom i menadžmentom BHRT-a.

Pojedini mediji sa sjedištem u Sarajevu krivo su interpretirali cijeli događaj kazavši da je Topalić, de facto, kažnjena.

Marko Radoja je, prema istim interpretacijama bio nezadovoljan njenim radom i to je, kako je tada navedeno, bio glavni razlog prelaska na portal.

Međutim, insinuacije sarajevskih medija su demantirane od samog Radoje, a u međuvremenu je dobio prijetnje smrću.

Evo sadržaja pisama u koje uvid ima portal Dnevnik.ba:

“Slušaj ustaško kopile! Ko ti daje za pravo da smenjuješ ženu sa dužnosti koju je do sad profesionalno i pošteno obavljala. Samo zato što je čestitala praznik Srbima u RS, 9. januar

Dan državnosti koji je legalan!

Svinjo ustaška, legalan nije Ustavni sud BiH. To je majmune, Bakirov sud. Ako si u stanju da to shvatiš, uostalom ti to znaš, ali se balijama uvlačiš pod rep i ližeš dupe, kao i tvoj sunarodnjak Željko Komšić.

A sada pazi: Rok ti je 7 dana da Svjetlanu Topalić vratiš na njeno prvobitno radno mesto: U protivnom naši ljudi koje tamo imamo žagom će ti odrubiti glavu. Pa sad vidi šta ti odgovara i ovo ozbiljno shvati.

Vojvoda Trifko Krajiški i njegovi ljudi” – stoji u pismu.

Kako doznajemo, Radoja će cijeli slučaj prijaviti policiji.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nitko iz Al Qaede nije došao u WTC tornjeve i izveo žene i djecu. Pa opet ubojstvo 3000 Amerikanaca nije proglašeno genocidom

Dok pišemo ovaj tekst Željko Komšić suborac Al Qaede u BIH, točnije njen militantni podređenik koji je zarobljavao Hrvate...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -