Petak, 27 rujna, 2024

Hercegovac Bojan Bogdanović opet rasturio, ovako nijedan Hrvat nije igrao od Tonija Kukoča

Vrlo

BOJAN Bogdanović definitivno se nameće kao najbolji igrač Indiana Pacersa nakon ozljede Victora Oladipa. S 23 koša vodio ih je do pete uzastopne pobjede, a ovaj put su pali Cleveland Cavaliersi 105:90.

Trebalo je Pacersima malo vremena da se saberu nakon što je Oladipu otišlo koljeno, bez njega su prvo nanizali četiri poraza, ali čim su za sobom ostavili siječanj i ušli u veljaču, krenuo je pobjednički niz.

Babo je u tih pet pobjeda na prosjeku od 24,2 koša. Na pet od posljednjih šest utakmica ubacio je više od 20, a noćas se zaustavio na 23. Pogodio je devet od 17 šuteva iz igre, među kojima tri od sedam trica, a realizirao je i oba slobodna bacanja te pridodao jedan skok i dvije asistencije, prenosi Index.hr

Nema razloga da u ovakvom ritmu ne nastavi i potvrdi se kao prvi Hrvat koji je najbolji igrač svoje NBA momčadi još od Tonija Kukoča u Chicago Bullsima u sezoni nakon odlaska Michaela Jordana, kad je ostao praktički jedini bitan igrač iz šampionskog sastava.

Ipak, Pacersi ističu kolektiv.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

KAOS U SABORU: Grmoja i Selak Raspudić razbucali Zekanovića u 2 min

Slobodan govor saborskog zastupnika Hrvoja Zekanovića koji je svojih pet minuta iskoristio kako bi se osvrnuo na govore saborskih...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -