Četvrtak, 24 listopada, 2024

Pogodi tko sam: Prepoznajete li dječaka s fotografije?

Vrlo

Godinama je  žario i palio hrvatskom, ali i regionalnom glazbenom scenom, što ne čudi s obzirom na njegove mnogobrojne hitove. Danas glazbenik sam sebi određuje tempo kada je riječ o nastupima pa ga se sve rjeđe može vidjeti u medijima, iako i dalje vrijedno radi. Danas se prisjetio vremena kad još nije mogao sanjati o glazbenoj karijeri

- Advertisement -

U poslednje vrijeme glazbenik je vrlo aktivan na Instagramu. Sa pratiteljima Vlado Kalember dijeli sve ono što mu se dogodi, a danas je podijelio je throwback fotografiju na kojoj ima oko godinu dana i ima dulju kosu, imidž koji nije promijenio do danas. ‘Oduvijek sam volio nositi malo dužu kosu’, objasnio je.

‘Do 15. godine htio sam biti slikar, a onda pijanist u noćnom baru. Sjedim u smokingu s leptir-mašnom, na koncertnom klaviru svijećnjak, a ja sviram najljepše melodije. I sada mi je to totalno cool!’, izjavio je ranije.

Da još uvijek 65.-godišnjak slovi za zavodnika, govore i komentari kojima su žene počastile Kalembera, koje su mu poručile da je oduvijek bio najljepši, prelijep i sl.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Oduvijek sam volio nositi malo dužu kosu .

Objavu dijeli Vlado Kalember (@vladokalember)

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest

14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

PODUZETNICI U AKCIJI? Gori bivša tvornica Cetinke u Trilju

Dana 24. listopada 2024. godine, u bivšoj tvornici Cetinke u Trilju izbio je požar. Na terenu se trenutno nalazi...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -