Četvrtak, 26 rujna, 2024

Davidova majka: Davor je danas bio na čaju s kraljicom Elizabetom

Vrlo
Majka Davida Dragičevića je i večeras kod hrama Hrista Spasitelja zapalila svijeću za svog sina. Pridružili su joj se deseci sugrađana.

Suzana Radanović se obratila okupljenim ljudima i rekla da se nada da će policija i tužiteljstvo početi raditi svoj posao isto onako ažurno kao što su jučer njoj poslali poziv za saslušanje.

“Danas sam bila na saslušanju i bili su vrlo korektni. Oko istrage ubojstva mog djeteta – ništa. Skreću temu na državni udar. To je smiješno. Nije državni udar kad goloruki narod šeta. Državni udar je kad policija hapsi i tuče taj narod”, rekla je Radanović.

Na čaju kod kraljice

Kao majka, rekla je da ima samo jednu molbu – da nađu ubojicu njenog djeteta, da se slučaj završi i da ova agonija prestane, javlja Oslobođenje.

“Ovo što oni danas rade normalnom čovjeku je nepojmljivo. Oni sad liječe neke svoje komplekse”, poručila je Radanović.

“Pitaju me danas u policiji gdje je Davor, evo da vam kažem iz povjerljivih izvora, Davor je danas u pet imao čaj kod kraljice Elizabete, a prisustvovao je princ Charles da kao vojni strateg objasni Davoru kako se radi državni udar”, dodala je sarkastično Radanović.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

INTERVIEW: Fr. John Anthony Boughton, poglavar zajednice “sivih fratara” iz Bronxa

Fr. John Anthony Boughton, američki franjevac i poglavar zajednice "sivih fratara" iz Bronxa, nekada je bio vojnik, švercer i...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -