Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Za ubojstvo Ostojića osumnjičeni bjegunci iz slovenskog zatvora?

Must Read

Jutros su za Klix.ba u MUP-u ŽS kazali da nakon sinoćnjeg uhićenja nema novih informacija, osim da je uhićeni H.A. predat u nadležnost policije Republike Srpske nakon ponoći.

Sinoć oko 22:35 sati u naselju Šip u Sarajevu uhićena je jedna osoba, prema neslužbenim informacijama riječ je o Admiru Hodžiću zvanom Atko, koji je od ranije poznat službenicima policije po vršenju kaznenih djela. Za njega se sumnja da bi mogao raspolagati informacijama o lokaciji izvršitelja ubojstva.

Prema neslužbenim informacijama, kao osobe koje bi se mogle dovesti u direktnu vezu s ubojstvom koje je šokiralo Istočno Sarajevo su 40-godišnji Damnjan Mitrović (državljanin BiH) i 41-godišnji Dragan Milosavljević (državljanin Srbije) koji su nedavno pobjegli iz zatvora u Sloveniji.
Foto: 24ur.com

FOTO: 24ur.com

Njih dvojica su čekali ekstradiciju iz Slovenije u Srbiju jer su uhićeni po Interpolovoj potjernici, ali su se prošle subote odlučili pobjeći tako što su prerezali rešetke u ćeliji, te se išetali iz zatvora, a zatim preskočili zid opasan bodljivkaom žicom i nestali iz Kopra.

Brojne akcije na terenu se provode prema zahtjevu MUP-a RS koji vodi istragu u slučaju ubojstva mladog Ostojića.

Tako je prije tri dana desetak policijskih službenika Ministarstva unutarnjih poslova Županije Sarajevo okružilo vozilo crnogorskih registarskih oznaka ispred zgrade Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Sarajevu. Dvije uhićene osobe su predane MUP-u RS-a zbog sumnje da mogu imati informacije o navedenom ubojstvu.

U proteklim danima pripadnici policije RS-a priveli su više osoba s raznih lokacija koja se mogu dovesti u vezu sa ovim ubojstvom.

Dnevnik.ba

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

USTAŠKI ČASNIK IZ FILMA SVETLANE BROZ: Odbjegli ratni zločinac i dalje se skriva od Interpola, no svi znaju da živi u Metkoviću

Iako je Tužiteljstvo BIH još 2012 podiglo optužnicu protiv Hrstića a Interpol još 2018 raspisao potjernicu za njim Miroslavu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -