Subota, 27 travnja, 2024

RATOVI ZVIJEZDA U BOSNI: Darth Vader opljačkao pumpu u Tesliću

Must Read

Slaven Lazarević (30) iz Teslića uhićen je jer je maskiran u Dartha Vedera opljačkao benzinsku postaju “Nestro petrol” u ulici Svetog Save u Tesliću, gdje je ukrao oko 10.200 KM.

Maskirani Teslićanin, prijeteći pištoljem, od radnika  je oteo kovertu s pazarom, a potom pobjegao.

Nakon ispitivanja u policiji osumnjičeni je predan u nadležnost Okružnog tužiteljstva u Doboju. Okružni sud u ovom gradu odredio mu je jednomjesečni pritvor.

“Lazarević je nosio crnu uniformu s pancirom, crne vojničke čizme i rukavice. Na glavi je imao crnu kacigu s potkapom i tamnim skijaškim naočarama. Izgledao je kao Darth Veder, negativac iz serije “Ratovi zvijezda”.

U vrijeme pljačke, povremeno je morao  pomjerati skijaške naočale s očiju, valjda da bi nešto vidio”, pojasnio je ranije izvor iz istrage.

Policija je pretresla i kuću koju koristi Lazarević, gdje je pronašla tragove koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Istražitelji nisu pronašli odijelo Dartha Vadera…

Ratovi zvijezda se nastavljaju.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nitko iz Al Qaede nije došao u WTC tornjeve i izveo žene i djecu. Pa opet ubojstvo 3000 Amerikanaca nije proglašeno genocidom

Dok pišemo ovaj tekst Željko Komšić suborac Al Qaede u BIH, točnije njen militantni podređenik koji je zarobljavao Hrvate...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -