Nedjelja, 5 svibnja, 2024

HALAL ALKOHOLIZAM: Osim diplomata Sredstvo je promijenilo i šank…

Must Read

Sredstvo majorizacije najboljeg nacionalizma u zemlji, Željko Komšić bilo je gost jednog od  najvećih alkoholnih festivala Šankanje, a toj tradiciji ostao je vjeran i ove godine na zatvaranju Šankanja uz koncert Harisa Džinovića.

Komšić je dokaz da muslimani Bošnjaci ne žive po strogim islamskim pravilima, nego su prilično sekularni, budući da i njihov sam predstavnik u Predsjedništvu jeste vlasnik, možd i  najvećih alkoholnih podočnjaka u zemlji.

 

Više tisuća posjetitelja i posljednje večeri zabave na Vlašiću uživalo je u koncertima u sklopu Šankanja, a za sve njih večeras je pjevao Haris Džinović koji je na svome repertoaru imao novije, ali i svoje starije svima poznate hitove te su zajedno s njim uglas pjevali svaki stih, piše Klix.ba.

Sinoćnjem koncertu nazočio je i Komšić koji je oko 23 sata stigao na 8. izdanje Šankanja te nazočio koncertu Harisa Džinovića koji je održan u Sol Azur Areni na Vlašiću.

Njega je u VIP-u dočekao prijatelj iz stranke Samer Rešidat koji je ujedno i jedan od organizatora ovog festivala. Brojni gosti u VIP-u htjeli su fotografiju s članom Predsjedništva BiH koji im je izašao u susret.

Ovo je prva godina da Komšić kao član Predsjedništva BiH dolazi na Šankanje,a tradiciji će vjerojatno ostati vjeran i narednih godina.

Tijekom vikenda Vlašić je posjetilo blizu 10.000 posjetitelja iz BiH, Hrvatske, Slovenije i drugih gradova Europe.

Organizatori događaja, ali i direktor Turističke zajednice Srednjobosanskog kantona Miroslav Matošević je kazao da su zadovoljni otvorenjem i ove zimske sezone na bh. planini. Svi posjetitelji uživali su u bogatom sadržaju Šankanja, ali i skijanju i igrama bez granica koji su održani u centru Babanovca.

Btw, zar se na bošnjačkom jeziku ispravno ne piše šankovanje iliti šankisanje?

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -