Utorak, 30 travnja, 2024

Koliko Bošnjaka danas živi u Bosni koji slave Božić?

Must Read
Zanima nas koliko Bošnjaka slavi Božić?
Jer pošto je hiljadustoljetna država, a nacija Bošnjak je bila i prije Otomana, i prije Islama, dakle nešto kao Albanci, i kao i svaka nacija, koja ima različite vjeroispovjesti, zanima nas koliki postotak Bošnjaka su katolici danas, pravoslavci, dakle koliki postotak Bošnjaka su kršćani, koji se nisu odrekli svoje ni nacije a ni vjere svojih davnih predaka i vladara, te kao Bošnjaci žive u Bosni i ispovijedaju vjeru Trtkovu, Kulinovu, Kotromanićevu. Možda netko zna i broj Bošnjaka patarena, dobrih krstjana, iliti kako se to kod nas krivo kaže “bogumila”?Recimo znamo da u RH danas pored 31 tisuće Bošnjaka muslimana živi  i 15 tisuća Hrvata muslimana, jehovinih svjedoka, kalvinista Hrvata , pravoslanih itd.

Logično je da svaka nacija, ima svoje različite vjeroispovjesti, I nema logike da su svi Bošnjaci prešli na Islam. Mora postojati dio Bošnjaka koji su katolici.

Ako netko ima podatak bili bi zahvalni.

Hvala.
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

‘Skinite se s TikToka i uzmite oružje’. Britanci ismijavaju gen Z nakon vijesti o mobilizaciji

  Mnogi su isprva mislili da je vijest mobilizaciji još jedna lažna vijest s društvenih mreža, međutim shvatili su da je istina...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -