Subota, 4 svibnja, 2024

BOG OTAC: Svaka moja ploča za cajku je Mont Everest

Must Read

”Svaka moja ploča za cajku je Mont Everest”, rekao je za RTL gospodina Mate Mišo Kovač.

”Ja sam najstariji pjevač u Hrvatskoj. Ima starijih od mene, ali oni ne pjevaju. Ja punim sportske dvorane gdje god dođem. Ali ja se ne guram . Pa sam znaš da se ne guram. Ja nikad nisam došao u neku redakciju i pitao hoćete li me, ne! Vi dođete kad dođete”, rekao je gospodin Mišo Kovač najavivši veliki koncert 22. prosinca u Splitu.

Naime, sljedeće godine slavi 50 godina karijere.

”Početak moje karijere je stvorilo Sarajevo jer sam ja pobijedio na šlageru sezone 69. godine i prodao ploču u pet stotina tisuća a Jugoslavija nije imala 500 tisuća gramofona pa su ljudi stavili na ormare pjesme”, rekao je Mišo koji je, kako navodi RTL, ponosni vlasnik titule glazbenika s najviše prodanih ploča – više od 20 milijuna.

”Što bi god snimio to bi sve bilo prodano, sve bi bilo rekordno.

Ali pošto sam ja bio u komunizmu to se sakrivalo malo, bi rekli. Onda bi došla neka pjevačica, bila bi u 78. redu u operi pa bi je slikali, tu, tu, tu….i poslije sedam dana ne bi znao ‘ko je.”, prisjeća se gospodin Mišo.

Poskok.info

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -