Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Čovjek kojeg je pretukla bista Končara: Popio sam rakije, Radu ni ne poznajem

Must Read

65-GODIŠNJI muškarac koji je prekjučer oko 4.20 sati na Bačvicama srušio spomenik Radi Končaru, koji mu je naposljetku pao na nogu, teško je ozlijeđen i nalazi se u bolnici.

Jučer je operiran jer je zadobio prijelom noge.

Radi se o Anti Ljubičiću, doznaje Dalmatinski portal.

Ante Ljubičić prekjučer je srušio spomenik Radi Končaru u Splitu, a jučer je završio na operacijskom stolu. Ljuljao je Ante Končara tamo-amo i u kritičnom trenutku noga mu se našla pod teškom bistom. Nije mu, kaže, bilo lako.

‘Vika sam, ljudi su došli u pomoć. Hitna je bila i bili su još neki. Nije se bista mogla dignut s mene, to je užasno teško’, kazao nam je Ante s kojim smo popričali koji sat nakon operacije u bolničkoj sobi KBC-a Split.

‘Šeta sam, malo se popilo rakije i viskija, onda vidite svašta. Liječim se od PTSP-a, imam bipolarni i PTSP te da “nekad zna vidit svašta”, kaže Ante, inače iz Runovića kod Imotskog.

Pitali smo ga kako se uopće u rani jutarnji sat odlučio rušiti Radu Končara.

‘Popio sam, malo sam se naslonio i onda se on već počeo malo ljuljati. I ja skupa s njim’, priča Ante.

Protiv Rade Končara, tvrdi, nema ništa.

‘Ma ni ne poznajem čovika. Možda je bio odličan. Osobno protiv njega i obitelji nemam ništa, ali ne volim komuniste, partizane i Srbe. Narodne heroje isto ne volim. Nikada to nisam volio’, kaže Ante.

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

USTAŠKI ČASNIK IZ FILMA SVETLANE BROZ: Odbjegli ratni zločinac i dalje se skriva od Interpola, no svi znaju da živi u Metkoviću

Iako je Tužiteljstvo BIH još 2012 podiglo optužnicu protiv Hrstića a Interpol još 2018 raspisao potjernicu za njim Miroslavu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -