Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Rimčev tehnološki park u Livnu otvara svoja vrata

Must Read

 

Zaklada Linnovate, čija je osnovna zadaća uspostava tehnološkog parka i stvaranje perspektivnije budućnosti za mlade u Livnu i okolici, u ponedjeljak i utorak, 10. i 11. rujna, na Zgonima u Livnu organizira “Dane otvorenih vrata u Linnovate Tehnološkom parku”.

Kako su najavili organizatori, svi posjetitelji moći će razgledati prvi poslovni inkubator u Livnu te se upoznati s konceptom poslovnog inkubiranja koji može biti pred-inkubacija, inkubacija i virtualna inkubacija.

Posjetitelji će također imati priliku da nauče na koji način mogu dobiti investicije za svoje poslovne ideje.

Mate Rimac, vlasnik kompanije Rimac Automobili potaknuo je zajedno s drugim Livnjacima osnivanje Tehnološkog parka u tom gradu, koji bi trebao pomoći mladim ljudima koji tu žive te osnažiti veze s dijasporom.

Rimac je u ovaj projekt dosad uložio trideset tisuća eura, i to kako bi pomogao zapošljavanju i zaustavljanju odlaska mladih ljudi te privlačenju investicija u ovo područje.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

USTAŠKI ČASNIK IZ FILMA SVETLANE BROZ: Odbjegli ratni zločinac i dalje se skriva od Interpola, no svi znaju da živi u Metkoviću

Iako je Tužiteljstvo BIH još 2012 podiglo optužnicu protiv Hrstića a Interpol još 2018 raspisao potjernicu za njim Miroslavu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -